Πολιτικη & Οικονομια

Ο Κ. Μητσοτάκης για τους νεκρούς πιλότους του F-4: «Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν»

Η ανάρτηση τού πρωθυπουργού στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
© ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ανάρτηση για τον νεκρό σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη - Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των πιλότων του F-4

«Η Πολεμική Αεροπορία και η Ελλάδα θρηνούν» έγραψε στα social media ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την είδηση για τον θάνατο και του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, που σκοτώθηκε στην Ανδραβίδα μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4, στο οποίο επέβαινε με τον υποσμηναγό Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα. 

Ο πρωθυπουργός σημειώνει στην ανάρτησή του: «Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα». 

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του Υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα. Ο κυβερνήτης του μαχητικού μας έπεσε μαζί με τον συγκυβερνήτη του την ώρα του καθήκοντος, υπηρετώντας την πατρίδα. Η σκέψη μου είναι στην οικογένειά του ιπταμένου Σμηναγού. Η Πολεμική Αεροπορία και ολόκληρη η Ελλάδα θρηνούν. Θρηνούν και τιμούν.

Την εθνική οδύνη κάνει ακόμη βαρύτερη η είδηση της απώλειας του Σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ύστερα από εκείνη του...

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Wednesday, February 1, 2023

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.