Πολιτικη & Οικονομια

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη

Δείτε εικόνες και βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλενα Ράπτη: Επίθεση στο πολιτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη
© Aris Oikonomou / SOOC

Έλενα Ράπτη: Επίθεση με μπογιές και συνθήματα στο πολιτικό της γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι εισέβαλαν στην πολυκατοικία που στεγάζει το πολιτικό γραφείο της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, Έλενας Ράπτη, πέταξαν μπογιές στην εξώπορτα και έγραψαν συνθήματα στον τοίχο.

Σύμφωνα με τo GRTIMES, η επίθεση φέρεται να εκδηλώθηκε από συλλογικότητα αντιεξουσιαστών που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και ζητούν την αποφυλάκιση του Β. Σταθόπουλου ο οποίος έχει καταδικαστεί με 19 χρόνια κάθειρξης.

Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη
© GRtimes
Επίθεση με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη
© GRtimes

Σημειώνεται ότι η καταληκτική ημερομηνία συνεδρίασης της δίκης σε δεύτερο βαθμό τόσο του Β. Σταθόπουλου όσο και του Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη, είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (12/1) στην Αθήνα.

Παράλληλα, ακριβώς πριν από τρία χρόνια, το πολιτικό γραφείο της εν λόγω βουλευτή έγινε ξανά στόχος επίθεσης. Τότε ομάδα αντιεξουσιαστών είχε πετάξει πράσινη μπογιά και είχε γράψει το σύνθημα «ο πόλεμος τώρα ξεκινά».

Θεσσαλονίκη: Παράβαση με μπογιές στο γραφείο της Έλενας Ράπτη


Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία αναφέρει σε ανακοίνωσή της για την επίθεση: 

«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο Γραφείο της Βουλευτού Α' Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο.

Κανείς μας δεν πτοείται. Κανείς μας δεν εκφοβίζεται.

H Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται από θρασύδειλους τραμπούκους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.