Πολιτικη & Οικονομια

Στην Αλβανία ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τρίτη (6/12)

Για τη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτ. Βαλκανίων - Η συνάντηση με Ράμα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Αλβανία μεταβαίνει την Τρίτη (6/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Στην Αλβανία μεταβαίνει την Τρίτη (6/12) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αλβανία - Η Σύνοδος Κορυφής ΕΕ για τα Δυτικά Βαλκάνια και η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Έντι Ράμα

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει αύριο Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 (στις 12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδος) στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου Κορυφής Ευρωπαϊκής Ένωσης - Δυτικών Βαλκανίων, που διεξάγεται στα Τίρανα.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιο. Στις 18:45 θα έχει συνάντηση με την Πρόεδρο της Βουλής της Αλβανίας Lindita Nikolla και στις 19:30 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας της Αλβανίας Bajram Begaj.

Το βράδυ στις 20:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον ομόλογό του της Αλβανίας Έντι Ράμα. Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρακαθήσει σε δείπνο εργασίας που παραθέτει ο κ. Ράμα.

Μεθαύριο Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφτεί τη Χειμάρρα, τη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη, όπου θα έχει συναντήσεις με μέλη και εκπροσώπους της ελληνικής κοινότητας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.