Πολιτικη & Οικονομια

Η Βάνα Μπάρμπα συνάντησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη: «Τον ευχαριστώ πολύ που με άκουσε»

Τι ειπώθηκε στη συνομιλία τους στο Μέγαρο Μαξίμου

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα - Η ανάρτησή της στο Instagram.
Η Βάνα Μπάρμπα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου © Instagram / Vana Barba

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα - Η ανάρτησή της στο Instagram.

Η Βάνα Μπάρμπα συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησαν για θέματα που άπτονται του μεταρρυθμιστικού έργου της κυβέρνησης στον τομέα του πολιτισμού, έργο το οποίο η Βάνα Μπάρμπα προτίθεται να στηρίξει.

Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, η Βάνα Μπάρμπα ανέβασε μία φωτογραφία της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μέσα από το Μέγαρο.

Στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που με άκουσε, μου πρότεινε και βρήκαμε λύσεις, για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας».

Υπενθυμίζεται ότι η Βάνα Μπάρμπα ήταν υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις εθνικές εκλογές του 2019.

Σήμερα Δευτέρα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακάθησε επίσης σε γεύμα που παρέθεσε η πρέσβης της Πορτογαλίας Helena Paiva, με τη συμμετοχή γυναικών πρέσβεων που είναι διαπιστευμένες στην Ελλάδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.