Πολιτικη & Οικονομια

Βουλή: Διαψεύδεται έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Κυρανάκη – Τζανακόπουλο

Κατά την ακρόαση του Διοικητή της ΕΥΠ στην εξεταστική επιτροπή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΒΟΥΛΗ -
Βουλή © Εurokinissi

Διαψεύδουν πηγές της Εξεταστικής το φραστικό επεισόδιο Κυρανάκη – Τζανακόπουλου.

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων, που θέλουν να σημειώθηκε καβγάς μεταξύ των βουλευτών Κ. Κυρανάκη και Δ. Τζανακόπουλου στη χθεσινόβραδινή συνεδρίαση, προχωρούν πηγές της Εξεταστικής Επιτροπής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της Πέμπτης προκλήθηκε ένταση ανάμεσα στους δύο βουλευτές, με αφορμή τον τρόπο εξέτασης του μάρτυρα Θεμιστοκλή Δεμίρη, νυν διοικητή της ΕΥΠ.

Κάποιες πηγές της Εξεταστικής υποστήριζαν μάλιστα ότι ο γαλάζιος βουλευτής πλησίασε στο έδρανο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε να διαμαρτύρεται φωνάζοντας, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει λεκτική αντιπαράθεση και ολιγόλεπτη διακοπή της συνεδρίασης, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με άλλες πηγές της Εξεταστικής κατά την εξέταση του κ. Δεμίρη οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν συνεχώς αυθαίρετες κρίσεις απόψεων και ο κ. Τζανακόπουλος φέρεται να απέδωσε στον κ. Δεμίρη την άποψη ότι «ο Διοικητής της ΕΥΠ είναι πάνω από το Σύνταγμα» κάτι που, όπως σχολιάζουην, ουδέποτε δήλωσε ή υπονόησε ο κ. Δεμίρης. Κάνουν λόγο για απειλές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εκτός μικροφώνου προς τον κ. Κυρανάκη και ότι ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε να καταγραφούν αυτές οι απειλές στα πρακτικά.

Η απάντηση των πρώτων πηγών σε αυτή την εκδοχή των γεγονότων είναι ότι η πλευρά της πλειοψηφίας είναι εκείνη που έδειξε δυσφορία για τον βουλευτή Κυρανάκη. Πάντως για την Εξεταστική το περιστατικό θεωρείται λήξαν.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.