Πολιτικη & Οικονομια

Διεκόπη για την Τρίτη η κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ στην Εξεταστική για τις υποκλοπές

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Θεμιστοκλής Δεμίρης
© EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο διοικητής της ΕΥΠ θα συνεχίσει την κατάθεσή του στην Εξεταστική για την υπόθεση των παρακολουθήσεων την ερχόμενη Τρίτη.

Το πρωί της ερχόμενης Τρίτης, 20 Σεπτεμβρίου, θα συνεχιστεί η κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών) Θεμιστοκλή Δεμίρη στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών.

Η κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ ξεκίνησε λίγο μετά τις τέσσερις και μισή και διεκόπη μετά από δύο ώρες.

Νωρίτερα, ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ, Παναγιώτης Κοντολέων, παρουσίασε τους λόγους για τους οποίους ο Νίκος Ανδρουλάκης μπήκε στο μικροσκόπιο της υπηρεσίας.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι η παρακολούθηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έγινε για «εθνικούς και όχι προσωπικούς λόγους», ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε πως ο κ. Ανδρουλάκης παρακολουθείται από την ΕΥΠ. Το ίδιο συνέβη και με τον Γρηγόρη Δημητριάδη, τον πρώην γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.