Ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαθε διάστρεμμα παίζοντας μπάσκετ στο Ζάππειο
Στο διήμερο φεστιβάλ του ΠΑΣΟΚ


Νίκος Ανδρουλάκης: Για μπάσκετ στο Ζάππειο - Ο τραυματισμός του και το διάστρεμμα στους εορτασμούς για την επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης έπαθε διάστρεμμα ενώ έπαιζε μπάσκετ κατά την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Ο πρόεδρος του κόμματος τραυματίστηκε ελαφρά και θα πραγματοποιήσει κανονικά την αποψινή του ομιλία στο αίθριο του Ζαππείου.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μπάλα μπάσκετ. Μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε προλάβει να πετύχει αρκετά τρίποντα. Την ίδια ώρα, μπάσκετ έπαιζαν στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος, Ανδρέας Σπυρόπουλος, και βουλευτές.




Νίκος Ανδρουλάκης: «Είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες, όχι μόνο της νέας γενιάς»
Με τη νεολαία πρωταγωνιστή άνοιξε την Παρασκευή (2/9) η αυλαία του διήμερου φεστιβάλ που διοργανώνει φέτος το ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής για τη συμπλήρωση 48 ετών από την Ιδρυτική Διακήρυξη του Κινήματος.
Μεταξύ άλλων στο αίθριο του Ζαππείου πραγματοποιήθηκε θεματικό τραπέζι διαλόγου για την εργασιακή επισφάλεια των νέων με τη συμμετοχή ακαδημαϊκών, νομικών, εκπροσώπων της ΓΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ.
Σε παρέμβαση του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι «είμαστε εδώ για να αγκαλιάσουμε τις αγωνίες, όχι μόνο της νέας γενιάς, αλλά όλων των Ελληνίδων και των Ελλήνων, γιατί όλοι κωπηλατούμε στο ίδιο καράβι. Και πρέπει όλες οι γενιές να δώσουν μία μάχη με τη φωνή της λογικής και της αξιοπρέπειας. Τα προβλήματα όσο αφήνουμε το χρόνο να περνά, τόσο διογκώνονται και οι όποιες λύσεις θα είναι πολύ δυσκολότερες με αυτές που έχουμε σήμερα στο τραπέζι των αποφάσεων. Και ας θυμηθούμε πώς ξεκίνησε η χιλιετηρίδα που ζούμε σήμερα. Είχαμε πολλές επιλογές στο τραπέζι και κάναμε όλα τα λάθη που μας οδήγησαν στο μνημόνιο παρόλο, που κάποιοι σήμερα συνεχίζουν να κάνουν τους Πόντιους Πιλάτους».
Σήμερα οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ ξεκινούν στις 18:30 με θεματική συζήτηση για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες και θα ολοκληρωθούν στις 19:30 με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Στιγμές που ξεχώρισαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Προεδρικό Μέγαρο
Αλλαγή σκυτάλης στο Προεδρικό Μέγαρο
Αλλαγή σκυτάλης στο Προεδρικό Μέγαρο
Είναι το ένατο πρόσωπο το οποίο ανέρχεται στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα από το 1974
Τα ποσοστά των κομμάτων και η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία
Πώς θα κάνετε 24 τις 12 δόσεις
Ο στόχος των δημόσιων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει στο εξής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Ποιο το τελετουργικό - Αυτός είναι ο όρκος που θα δώσει
Tι υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ινδός επιχειρηματίας που επέζησε από τρομοκρατική επίθεση και απαγωγή, έγινε ο πρώτος ασιάτης δισεκατομμυριούχος που μπήκε στη λίστα του Bloomberg
Η υπουργός Πολιτισμού σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη
Η διαδικασία της τελετής ορκωμοσίας του
Τα πρόσωπα που όρισαν τα κόμματα
Μετά τον βανδαλισμό τεσσάρων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη
Επίκαιρη ερώτηση της βουλεύτριας του ΠΑΣΟΚ στον υπουργό Δικαιοσύνης
Τα 6 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.