Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης στο Βήμα της Κυριακής: «Οφείλω μία συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη»

«Μέγα και ασυγχώρητο λάθος, δεν είχα ενημερωθεί»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές. Η δήλωση του πρωθυπουργού στο «Βήμα της Κυριακής».

«Οφείλω μια συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε δήλωσή του στο «Βήμα της Κυριακής», το οποίο δημοσιεύεται την Κυριακή (7/8). Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάνει επίσημη δήλωση τη Δευτέρα για την υπόθεση με την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου του Νίκου Ανδρουλάκη.

Όπως φαίνεται και στο πρωτοσέλιδο της κυριακάτικης εφημερίδας, ο κ. Μητσοτάκης προσθέτει για το θέμα της παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Μέγα και ασυγχώρητο λάθος, δεν είχα ενημερωθεί».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά συγγνώμη στον Νίκο Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές

Πηγές, πάντως, από το Μαξίμου αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει δήλωση on the record στο «Βήμα της Κυριακής», προσθέτοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετηθεί επίσημα τη Δευτέρα για τις παρακολουθήσεις.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει ζητήσει από τον νέο διοικητή της ΕΥΠ Θεμιστοκλή Δεμίρη να ενημερώσει προσωπικά τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ σχετικά τις έρευνες μετά τις καταγγελίες για την παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με το κακόβουλο λογισμικό Predator.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.