ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Άνοιξαν οι κάλπες - Τα μέλη ψηφίζουν για αλλαγή ονόματος και σύμβολα
Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν - Οι πρώτες εικόνες
Εσωκομματικές κάλπες ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022. Τα μέλη ψηφίζουν για την αλλαγή ονόματος και τα σύμβολα του κόμματος.
Η εσωκομματική ψηφοφορία στο Κίνημα Αλλαγής ξεκίνησε σήμερα Κυριακή 8 Μαΐου 2022, στις 07:00 το πρωί, σε περίπου 600 εκλογικά κέντρα σε όλη τη χώρα. Τα μέλη του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής», με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.
Ταυτόχρονα τα μέλη του ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου 2022.
Εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ: Ποιοι μπορούν να ψηφίσουν για αλλαγή ονόματος και σύμβολα
Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180.000 μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ.
Οι φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκεμβρίου για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.
Βασική επιδίωξη είναι να προσέλθουν μαζικά τα μέλη του ΚΙΝΑΛ, γεγονός που θα επιβεβαιώσει -όπως επισημαίνεται από τη Χαριλάου Τρικούπη- ότι η δυναμική που καταγράφει τον τελευταίο καιρό, είναι σταθερή, ώστε στις κάλπες των εθνικών εκλογών να καταστεί ισχυρός παράγοντας των μετεκλογικών πολιτικών συσχετισμών.
Εκλογές ΚΙΝΑΛ - ΠΑΟΚ: Τα 600 εκλογικά κέντρα - Πότε ψηφίζει ο Νίκος Ανδρουλάκης
Ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, ψήφισε στις 11.00, στο εκλογικό κέντρο που λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στην Οδό Ακαδημίας.
Δείτε με ένα κλικ τον κατάλογο των εκλογικών κέντρων του Κινήματος Αλλαγής, όπου τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης μπορούν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα για την αλλαγή ονόματος και τα σύμβολα του κόμματος.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το πρόγραμμα και οι συναντήσεις
Πού κυμαίνονται τα ποσά
«Δεν πρόκειται ποτέ να αποδεχτώ μια πολιτική συνθήκη συνθηκολόγησης με τις δυνάμεις του συστημικού κυβερνητισμού»
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Tι υποστήριξε η πρόεδρος του Μαρία Καρυστιανού
Το μήνυμα Γεωργιάδη από το Μετρό Συντάγματος
Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών θέτει μάλιστα ερωτήματα προς την αρχή
Με αφορμή το street party ηλεκτρονικής μουσικής που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμπρινή
Μελέτη δείχνει υψηλή διείσδυση του ασιατικού ηλεκτρονικού εμπορίου - Βασικό κίνητρο η χαμηλή τιμή
Νέα εποχή ενεργειακής αυτονομίας και περιβαλλοντικής αναβάθμισης
Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις κινητοποιήσεις
Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ, Άγνωστο Στρατιώτη και τα 5 του παιδιά
Οι ψηφιακοί έλεγχοι αποκάλυψαν αδήλωτους τζίρους - Ιστορική μείωση φοροδιαφυγής και «κενού ΦΠΑ»
Η αγορά λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο για τη δεύτερη «ανοιχτή» Κυριακή των γιορτών
O πρωθυπουργός θα μεταβεί και στη Ραμάλα
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εμπειρία του νοσοκομείου Mount Sinai
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημασία της εορταστικής περιόδου για τις τοπικές αγορές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί σε διάλογο χωρίς μπλόκα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.