Πολιτικη & Οικονομια

Φλωρίδης: Απάντηση σε Τσίπρα για την «αναπλαισίωση των συντάξεων»

Η ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιώργος Φλ
Ο Γιώργος Φλωρίδης © EUROKINISSI

Η απάντηση του Γιώργου Φλωρίδη στον Αλέξη Τσίπρα για την «αναπλαισίωση των συντάξεων» που ψηφίστηκε με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, με ανάρτηση που πραγματοποίησε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, απάντησε στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας, υπενθυμίζοντας πως το 2016 επήλθε μείωση των συντάξεων κατά 30%, η οποία ψηφίστηκε με τον «νόμο Κατρούγκαλου».

Η ανάρτηση του Γιώργου Φλωρίδη στο Facebook

Οι «μνήμες» και το κανονικό δούλεμα
———————————————————-
«Θυμάμαι όταν ο Τόμσεν και το ΔΝΤ απαιτούσαν να κάνουμε μεγάλη μείωση 30% στις συντάξεις και στυλώσαμε τα πόδια και είπαμε θα «τα τινάξουμε στον αέρα», στο τέλος του προγράμματος, βγήκε ο κ. Μητσοτάκης και είπε ότι «δώσαμε την Μακεδονία για να πάρουμε τις συντάξεις».
 
Αυτά είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στην τηλεόραση ΑΝΤ1.
 
Αυτό που σίγουρα δεν θέλει να θυμάται, είναι ότι όχι μόνο δεν «στύλωσαν τα πόδια», αλλά η μείωση των συντάξεων κατά 30%, ψηφίστηκε με τον περίφημο «νόμο Κατρούγκαλου» το 2016. Και ότι η μείωση αυτή ονομάστηκε (πού βρήκαν τη λέξη οι αθεόφοβοι!) «αναπλαισίωση των συντάξεων».
 
Και ώ του θαύματος, η τρόικα δεν επέμενε στην εφαρμογή της, μόλις ψηφίστηκε η «Συμφωνία των Πρεσπών», όπου η Ελλάδα αναγνώρισε με την υπογραφή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, την ύπαρξη «Μακεδονικού Έθνους», «Μακεδονικής γλώσσας» και τους «Μακεδόνες πολίτες»!
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.