Πολιτικη & Οικονομια

Ο Λευτέρης Αυγενάκης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό

Η ανάρτηση του υφυπουργού Αθλητισμού στο Twitter

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, έχει κορωνοϊό
O Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, έχει κορωνοϊό © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έχει κορωνοϊό. Ο υφυπουργός Αθλητισμού διαγνώστηκε θετικός στην covid. Το μήνυμά του στα social media.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι θετικός στον κορωνοϊό. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού με ανάρτησή του στο Twitter.

Όπως έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης, το τεστ στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε θετικό στην covid. Ο υφυπουργός Αθλητισμού βρίσκεται σε καραντίνα. Έχει παρουσιάσει ήπια συμπτώματα.

Στην ανάρτησή του επισημαίνει ότι έχει κάνει και την τρίτη δόση εμβολίου για κορωνοϊό, στέλνοντας μήνυμα στους πολίτες: «Εμβολιαστείτε άμεσα. Προστατεύστε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους και τους γύρω σας».

Με κορωνοϊό ο Λευτέρης Αυγενάκης - Η ανάρτησή του στο Twitter

«Το τεστ #COVID19 βγήκε θετικό. Ήδη σε καραντίνα με ήπια συμπτώματα, καθότι τριπλά εμβολιασμένος, αλλά συνεχίζουμε εντατικά τις ετοιμασίες σ/ν για οπαδική βία. Και αν δεν έχετε ακόμα θωρακιστεί, εμβολιαστείτε άμεσα. Προστατεύστε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους & όλους γύρω σας» έγραψε ο Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.