Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Αντιδράσεις για στέλεχος που αναφέρθηκε σε «βίζιτες»

Υποστήριξε ότι λόγω των αυξήσεων σε ρεύμα και φυσικό αέριο, οι γυναίκες μπορεί να γίνουν πόρνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Σάλος με στέλεχος που έγραψε ότι οι γυναίκες θα γίνουν «βίζιτες» με τις αυξήσεις στο ρεύμα
Αγαμέμνων Τάτσης © Twitter

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια ανάρτηση δικηγόρου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είπε ότι γυναίκες μπορεί να κάνουν βίζιτες λόγω της αύξησης του ρεύματος.

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει τα τελευταία 24ωρα στα social media μια ανάρτηση του δικηγόρου και μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος υποστήριξε μεταξύ άλλων πως εξαιτίας των αυξήσεων σε ρεύμα και φυσικό αέριο, οι γυναίκες θα γίνουν «βίζιτες».

Η ανάρτηση του Αγαμέμνονα Τάτση:

«Αγαπημένε δεξιέ ''οικογενειάρχη'' φαντάζομαι δε θα στεναχωρηθείς που η γυναίκα και η κόρη σου θα κάνουν βίζιτες για να πληρωθεί το ρεύμα και το αέριο. Τα ίδια συμβαίνουν στην Κολομβία και την Ταιλάνδη. Βέβαια ακόμα και εκεί οι κυβερνήσεις θα δίναν τα λεφτά στο ρεύμα και όχι σε λίστες σαν του Πέτσα για να σου πούνε αύριο ότι δεν τρέχει και τίποτα που η κόρη σου έγινε πο***να και ότι εσύ πρέπει να είσαι υπερήφανος για την επιλογή σου το 2019» έγραψε ο δικηγόρος. 

Για όσους θεώρησαν την ανάρτησή του σεξιστική, έγραψε μεταξύ άλλων: «Όταν αδυνατείς να καταλάβεις ότι οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές, δημιουργούν και συνθήκες εκπόρνευσης, προφανώς είσαι ανεπαρκής. Όταν την κριτική απέναντι σ' αυτή την τραγική διαπίστωση, την αντιλαμβάνεσαι ως "σεξισμό", δεν είσαι αριστερός. Όταν ΧΑΛΚΕΥΕΙΣ το νόημα μίας ανάρτησης, θεωρώντας ότι προάγει την εκπόρνευση, ή θίγει τις γυναίκες, είσαι απλά αριστεριστής. Όταν στην κριτική σου στον συντάκτη, μπλέκεις και τη γυναίκα του, είσαι απλά αλήτης».

 

 

 

Λίγες ώρες αργότερα τελικά, με νέα του ανάρτηση, ζήτησε συγγνώμη από όσους θίχτηκαν με την πρώτη δημοσίευση, τονίζοντας πως «το λεκτικό μου ύφος θα μπορούσε να είναι ηπιότερο και ότι αυτό που χρησιμοποίησα, μπορεί δικαίως να προκάλεσε».

Την επίμαχη ανάρτηση σχολίασε ο Διευθυντής της εφημερίδας «Αυγή», Άγγελος Τσέκερης. Μεταξύ άλλων ο ίδιος έγραψε: «Στον τοίχο του παρολίγον υποψηφίου μας για τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών Αγαμέμνων Τάτση διεξάγεται από εχθές η πιο γόνιμη, ειλικρινής και παραγωγική συζήτηση για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ που έχω παρακολουθήσει μέχρι σήμερα. Τελικά παίρνω πίσω ότι είπα, οι δημοκρατικές διαδικασίες βάσης είναι γεμάτες αλήθεια και ειλικρίνεια». Και υπογράμμισε: «Και είναι πολύ ανακουφιστικό να βλέπουμε κάποιες στιγμές καθαρά ποιοι είμαστε, πριν ξαναρχίσουμε να παριστάνουμε ότι είμαστε κάποιοι άλλοι. Hasta la victoria siempre!».

Αγαμέμνων Τάτσης: Είχε κάνει μήνυση στον Θεόδωρο Πάγκαλο

Ο δικηγόρος και άλλοτε συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ είχε υποβάλλει μήνυση το 2013 κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου μετά τις δηλώσεις του για τις φερόμενες παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε βάρος της Αμερικανικής Πρεσβείας. Όπως ανέφερε τότε «είτε ως αληθείς συνιστούν αποκάλυψη μυστικών της Πολιτείας, εκθέτουν σε κίνδυνο την χώρα και τους υπαλλήλους της (στρατιωτικούς διπλωμάτες κλπ) σε κίνδυνο αντιποίνων, είτε ως ψευδείς συνιστούν έκθεση της Πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξης των ειρηνικών σχέσεων της με τουλάχιστον τα αναφερόμενα κράτη (ΗΠΑ, Τουρκία)».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.