Πολιτικη & Οικονομια

Γιάννης Κουρτάκης: Καταθέτει μήνυση στον Κώστα Μπάρκα του ΣΥΡΙΖΑ

«Καμία ανοχή στις αθλιότητες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των Παραπολιτικών
Γιάννης Κουρτάκης, εκδότης των Παραπολιτικών © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Μήνυση και αγωγή από τον Γιάννη Κουρτάκη στον Κώστα Μπάρκα. Γιατί κατηγορεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ο εκδότης των Παραπολιτικών.

Ο Γιάννης Κουρτάκης καταθέτει μήνυση κατά του Κώστα Μπάρκα. Ο εκδότης των Παραπολιτικών κατηγορεί τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Κώστας Μπάρκας συνεχίζει να αναπαράγει ηχητικά με συνομιλίες στις οποίες δήθεν συμμετείχε ο Γιάννης Κουρτάκης, παρόλο που η Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί ότι δεν συμμετέχει ο εκδότης των Παραπολιτικών.

«Επειδή ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναπαραγωγή μιας αθλιότητας, για την οποία έχει καταδικαστεί ο δημιουργός της. Επειδή στο ηχητικό δεν είμαι εγώ. Και επειδή δεν πρέπει να υπάρχει ανοχή στις "Τασίες", θα υποβάλω μήνυση και αγωγή κατά του Κώστα Μπάρκα» ξεκαθαρίζει στην ανάρτησή του ο Γιάννης Κουρτάκης.

Ο εκδότης των Παραπολιτικών δημοσιεύει και τη σχετική απόφαση που πήρε το Πολυμελές Πρωτοδικείου Αθηνών και η οποία τον δικαιώνει.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.