Ανδρουλάκης στην Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ: Υπερψηφίζουμε την πρόταση μομφής
«Η χώρα μας χρειάζεται όραμα»


Η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ.
Στην Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής μίλησε νωρίτερα σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης, εν μέσω της συζήτησης της πρότασης μομφής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης.
«Υπερψηφίζουμε την πρόταση μομφής. Η χώρα μας χρειάζεται όραμα. Χρειάζεται μια νέα σελίδα για τον τόπο με μια νέα σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση. Να απαλλαγεί η πατρίδα μας από τις παθογένειες. Απευθυνόμαστε στους νέους. Εμείς δεν θα σας απογοητεύσουμε. Να χτίσουμε ξανά την Ελλάδα της αξιοπρέπειας. Εμείς θα είμαστε το αύριο που χρειάζεται ο τόπος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.
Παράλληλα, ο πρόεδρος του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης, άσκησε δριμεία κριτική στη κυβέρνηση καθώς ανέφερε ότι στη πρόσφατη κακοκαιρία φάνηκε η ανεπάρκεια της. «Το επιτελικό κράτος δεν λειτούργησε. Όπως πέρσι με τη Μήδεια και το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές. Λάθος που επαναλαμβάνεται παύει να είναι λάθος», είπε ο κ. Ανδρουλάκης.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης σημείωσε ότι είναι ανεπαρκή τα μέτρα υποστήριξης των νοικοκυριών για την αντιμετώπιση της ακρίβειας ενώ επεσήμανε πώς με την οικονομική της πολιτική εξυπηρετεί συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα με αποτέλεσμα να διευρύνονται οι ανισότητες εις βάρος των ασθενέστερων κοινωνικών στρωμάτων. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Κ. Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας ότι οι πολίτες έχουν κουραστεί από τη κοκορομαχία τους ενώ τους κατηγόρησε επιδιώκουν να συνεχιστεί το δικομματικό παιχνίδι της μεταξύ τους αντιπαράθεσης.
«Οι πανομοιότυπες ανακοινώσεις της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση μας δείχνουν ότι ο άξονας του πολιτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε το 2012 μετατοπίζεται προς όφελος του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ», τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης ενώ χαρακτήρισε αντικοινοβουλευτική πρακτική και παλαιοκομματικό παιχνίδι την απόφαση του Προέδρου της Βουλής να μην συνεδριάσει η Κ.Ο του κόμματος καθώς εξελίσσεται η συζήτηση στην Ολομέλεια να αποτέλεσμα να γίνει σήμερα το πρωί. «Αυτές οι ενέργειες συσπειρώνουν τον κόσμο της Δημοκρατικής παράταξης», τόνισε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ευτυχώς επρόκειτο για άλλη μια απεργία - κοροϊδία, από αυτές που κρατούν μια μέρα, συμμετέχουν οι προνομιούχοι, και την επομένη όλοι γυρίζουν κανονικά στις δουλειές τους
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει ότι εκτιμά τα σχόλια του Έλληνα πρωθυπουργού
Το σχέδιο για την αναβάθμιση του σιδηρόδρομου
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι
«Δεν δηλώνω έτοιμη, δηλώνω ότι ετοιμάζομαι», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
«Δεν χρειάζεται να δοκιμάσουμε ποια είναι τα αντανακλαστικά Τραμπ σε ένα επεισόδιο» είπε μεταξύ άλλων
Τι είπε για το διεθνές περιβάλλον
«Η απορία στα μάτια του κ. Μητσοτάκη είναι ακόμα έκδηλη όταν διερωτάται γιατί μας βάζουν δασμούς στη φέτα»
Ας είμαστε ξεκάθαροι, τα θύματα έχουν κάθε λόγο και έννομο συμφέρον να ερευνήσουν όλους τους πιθανούς υπευθύνους
Η συνέντευξη του πρωθυπουργού στον αμερικανικό ιστότοπο Breitbart
Τι είπε για το θέμα των συμμαχιών και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν χαμηλά τον ΣΥΡΙΖΑ
Η υπουργός Τουρισμού μίλησε για τις συνεργασίες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη του κλάδου
Το ζήτημα του υπερτουρισμού, αναπτύχθηκε διεξοδικά από δημάρχους τριών ευρωπαϊκών πόλεων στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών
Διευθετείται το πρόβλημα των παράνομων κατασκευών (πέργκολες) σε χερσαίες ζώνες λιμένα
Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για έλλειψη σχεδίου και στρατηγικής
«Η Ελλάδα διαχρονικά συντάσσεται με τη Δύση», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
«Εκτός των νέων ρυθμίσεων οι ευάλωτοι οφειλέτες», δηλώνει η βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Τη θλίψη του για τον θάνατο του Κώστα Καββαθά εξέφρασε με ανάρτησή του ο πρωθυπουργός
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.