- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Α. Διαμαντοπούλου: Δεν στάθηκαν όλοι στο πλευρό του Πρύτανη
«Οι μακάβριες απειλές εναντίον του θυμίζουν για πολλοστή φορά τον βιασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας»
Η Άννα Διαμαντοπούλου σχολιάζει τις επιθέσεις εναντίον του Πρύτανη του ΑΠΘ και ζητά από τον πολιτικό κόσμο να τις καταδικάσει ομόθυμα.
Η πρώην Υπουργός Παιδείας, πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ και επικεφαλής επιτροπής της Κομισιόν Άννα Διαμαντοπούλου καυτηρίασε το γεγονός ότι το σύνολο του πολιτικού κόσμου δεν έκανε δηλώσεις για τις απειλές εναντίον του πρύτανη του ΑΠΘ.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Άννας Διαμαντοπούλου:
«Ο Πρύτανης του ΑΠΘ Nikos Papaioannou πέτυχε μια συμβολική νίκη. Την λήξη μιας εξαιρετικά μακροχρόνιας καταληψης και την”επιστροφή πανεπιστημιακού εδάφους” εκεί που ανήκει: στους φοιτητές στους καθηγητές στον Ελληνικό λαό. Λειτούργησε νόμιμα και με την στήριξη των θεσμώνν της Δικαιοσύνης και της Προστασίας της Ελληνικής Πολιτείας.
Οι μακάβριες απειλές εναντίον του θυμίζουν για πολλοστή φορά τον βιασμό της Ελληνικής Δημοκρατίας από ομάδες που χρησιμοποιούν ως πεδίο δράσης το Ελληνικό Πανεπιστήμιο. Μετά απο όσα εχουν γινει θα περίμενε κανεις να δει το σύνολο του πολιτικού και πνευματικού κόσμου ανεξάρτητα πολιτικής τοποθέτησης να σταθούν στο πλευρό του Πρύτανη.Να μιλήσουν ,να δηλώσουν ,να βγουν μπροστά στηρίζοντας !Να κανουν σαφές οτι θα τιμωρηθεί σκληρά όποιος απειλεί και μάλιστα με φονο(!)τον Πρύτανη….Αυτο δεν εγινε ακόμη! Αν δεν ειναι αδιαφορία είναι φόβος δηλ παραδοχή ήττας και συνέχιση της αθλιότητας».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη πρόγραμμα 500.000 ωφελούμενων για αναβάθμιση δεξιοτήτων και επανακατάρτιση
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας μιλάει για τις δυσκολίες αλλά και την πρόοδο της κοινωνικής πολιτικής
Τα λάθη και η πελατειακή νοοτροπία είδαμε πού μας οδήγησαν. Οι επιλογές που γίνονται σήμερα θα καθορίσουν αν θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση ή αν θα ξαναμπούμε στον φαύλο κύκλο.
Τι προβλέπεται για την κύρια σύνταξη και τη προσωπική διαφορά
Το μήνυμα προς τους αγρότες - Τι λέει για τους οδικούς αποκλεισμούς
Τι θα παρέχει στους δικαιούχους
«Με ευθύνη της κυβέρνησης, έχουν χαθεί πόροι δισεκατομμυρίων για τον πρωτογενή τομέα» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Αθήνα δεν αντέχει άλλες χαμένες χρονιές» σημειώνει η «Αθήνα Ψηλά»
Στόχος η πλήρης εξόφληση των διακρατικών δανείων του Μνημονίου έως το 2031
Οι ημερομηνίες πληρωμής των τριών δόσεων
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ και νέοι κανόνες στον σιδηρόδρομο με αυστηρότερες ρήτρες
Στην Ιερουσαλήμ ο πρωθυπουργός για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ
Υπεγράφη συμφωνία ανάμεσα σε Hellenic Train και Alstom
Τα ονόματα που θα συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος
Αφορά την προκήρυξη 1Κ/2024
Ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα η πιλοτική εγκατάσταση καμερών
«Δεν είναι ασφαλής ένας δρόμος που στη μία του άκρη είναι παρκαρισμένα τρακτέρ», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Έως 5 Ιανουαρίου 2026 οι αιτήσεις
«Η ιστορία αυτή δεν μπορεί να διαγραφεί ούτε να παραχαραχθεί», σημειώνει ο ευρωβουλευτής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.