Πολιτικη & Οικονομια

Ντόρα Μπακογιάννη: «Κάνω τις θεραπείες μου, όλα καλά»

Πώς σχολιάζει τη σύσταση για rapid test σε ανεμβολίαστους πιστούς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις θεραπείες που κάνει για τον καρκίνο και στο rapid test στις εκκλησίες για ανεμβολίαστους πιστούς.

Η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της υγείας της και τη θεραπευτική αγώγη που ακολουθεί, προκειμένου να καταπολεμήσει το πολλαπλό μυέλωμα που έχει. Υπενθυμίζεται ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει διαγνωστεί με καρκίνο. Την είδηση είχε κάνει γνωστή η ίδια η βουλευτής της ΝΔ με ανακοίνωσή της στα social media.

Σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ σήμερα Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 τόνισε ότι είναι καλά και ακολουθεί τις θεραπείες. «Όλα καλά, προχωράω, κάνω τις θεραπείες μου με αισιοδοξία και όλα θα πάνε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πώς σχολιάζει η Ντόρα Μπακογιάννη το rapid test στις εκκλησίες για ανεμβολίαστους πιστούς

Η βουλευτής της ΝΔ, κληθείσα να σχολιάσει τη σύσταση από την Ιερά Σύνοδο για rapid test τεστ σε πιστούς, έκανε λόγο για μια «εξαιρετική τοποθέτηση της Εκκλησίας».

«Μεγάλος και πεφωτισμένος  ηγέτης ο Αρχιεπίσκοπος. Είμαστε ευγνώμονες στην Εκκλησία» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη. Και πρόσθεσε: «Η Εκκλησία με διαφορετικό λόγο και αξιοπιστία προς το δικό τη ποίμνιο, μπήκε μπροστά σε συνεργασία με την κυβέρνηση». Όπως εκτίμησε, η πίεση που θα υπάρξει από την Εκκλησία, θα πείσει ένα κομμάτι των ανεμβολίαστων πιστών να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Από αυτούς που αρνούνται το εμβόλιο, το 50% δεν πλησιάζεται. Υπάρχει όμως και το 50% που φοβάται», επεσήμανε η Ντόρα Μπακογιάννη, παρομοιάζοντας τον φόβο που νιώθουν ορισμένοι με τον φόβο που νιώθει η ίδια για τον σεισμό και τις κατσαρίδες. «Υπάρχει ο λογικός (φόβος) και ο παράλογος», τόνισε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.