Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Προστατευμένοι οι Έλληνες από ενεργειακές αυξήσεις

Τι θα ζητηθεί από το Eurogroup

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γεωργιάδης
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τις ενεργειακές αυξήσεις και διεμήνυσε πως θα παραμείνουν προστατευμένοι από αυτές οι Έλληνες πολίτες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τις ενεργειακές αυξήσεις, από τις οποίες θα παραμείνουν προστατευμένοι οι Έλληνες πολίτες. Συγκεκριμένα, ο υπουργός υπογράμμισε χαρακτηριστικά πως «δεν θα αφήσουμε τους συμπολίτες μας να παγώσουν».

Μιλώντας, ακολούθως, για την κοινή επιστολή που αναμένεται να παραδώσουν σήμερα, Δευτέρα (04/10) στο Eurogroup οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι θα ζητήσουν τη δημιουργία ευρωπαϊκού μηχανισμού στήριξης των νοικοκυριών ως αντίβαρο ενεργειακές ανατιμήσεις, στα πρότυπα του Ελληνικού Ταμείου που έχει συσταθεί.

Ως προς την ελληνογαλλική συμφωνία, ο κ. Γεωργιάδης τη χαρακτήρισε ιστορικών διαστάσεων, κάνοντας λόγο για ανεξήγητη και απαράδεκτη στάση του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος, επεσήμανε ότι «στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί, γιατί είχε ξεκινήσει τη σχετική συζήτηση με τους Γάλλους», υποστηρίζοντας ότι η συμφωνία είναι καλύτερη στο οικονομικό της σκέλος από αυτό που συζητούσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.