Πολιτικη & Οικονομια

Ο Χ. Σπίρτζης «κατηγορεί» τον Κ. Μητσοτάκη για τη γυναικοκτονία

Αντέδρασε έντονα η Αννέτα Καββαδία, δημοσιογράφος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Σπίρτζης
Χρήστος Σπίρτζης / Βουλή / © INTIME NEWS / ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Η ανάρτηση του κ. Σπίρτζη για τη νέα γυναικοκτονία, της 31χρονης Δώρας στη Ρόδο, δημιούργησε αντιδράσεις από τη ΝΔ αλλά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Χρήστος Σπίρτζης, έκανε μία ανάρτηση στο Twitter η οποία προκαλεί αίσθηση και αντιδράσεις στα social media.

Ο κ. Σπίρτζης συνέδεσε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη με τη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο, γράφοντας στην ανάρτησή του:

«Μια ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε … αφήνοντας την ανασφάλεια να περιδιαβαίνει τις ψυχές των συμπολιτών μας, σε όλη τη χώρα. Πόσες ακόμη πρέπει να θυσιαστούν για να αντιληφθούν ότι η πολιτική Μητσοτάκη πρέπει να αλλάξει;»

 

 

Απάντηση εκπροσώπου Τύπου ΝΔ Τ. Γαϊτάνη: «Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης μιας ανθρώπινης τραγωδίας»

Στο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για τη γυναικοκτονία στη Ρόδο, απάντησε με σχόλιο του στο Τwitter ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης. «Χυδαία απόπειρα εκμετάλλευσης απο τον Χρ.Σπίρτζη μιας ανθρώπινης τραγωδίας. Δεν είναι η πρώτη φορά. O κατήφορος δεν έχει τέλος», σχολίασε ο κ. Γαϊτάνης.

Αντίδραση Αννέτας Καββαδία: «Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;»

Η Αννέτα Καββαδία, δημοσιογράφος πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και της κίνησης των 53, αντέδρασε μέσω Twitter στην ανάρτηση που έκανε ο Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή τη νέα γυναικοκτονία στη Ρόδο.

«Όχι στην πλάτη μας, όχι στο όνομά μας! Η χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης μιας ακόμη στυγερής γυναικοκτονίας, μας προσβάλλει βαθύτατα! Και ως γυναίκες και ως αριστερές».

Και καταλήγει με μία σαφή αιχμή: «ΥΓ. Σοβαρά τώρα; Αυτόν τον τρόπο αντιπολίτευσης επιλέγουμε;»

 

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.