Πολιτικη & Οικονομια

Προανακριτική: Αναβολή της εξέτασης Καλογρίτσα λόγω κορωνοϊού

Η εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Χρήστος Καλογρίτσας
Ο Χρήστος Καλογρίτσας

Νέα 14ήμερη αναβολή λόγω covid – 19 παίρνει η εξέταση του κ. Χρήστου Καλογρίτσα από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής.

Η εξέταση του Χρήστου Καλογρίτσα από τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής για την υπόθεση του Νίκου Πάππα έλαβε νέα 14ήμερη αναβολή λόγω κορωνοϊού.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες ο γνωστός εργολάβος ενημέρωσε σήμερα το προεδρείο της επιτροπής ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και έχει τεθεί σε υποχρεωτική καραντίνα. Ο ίδιος διαβίβασε και την σχετική βεβαίωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας η οποία επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται από τις 30.4.2021 σε καθεστώς καραντίνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Καλογρίτσας εξέφρασε την επιθυμία του να προσέλθει κανονικά στην αυριανή συνεδρίαση «σπάζοντας» την καραντίνα εφόσον βέβαια δοθεί ειδική άδεια. Ωστόσο, η συγκεκριμένη διαδικασία απορρίφθηκε καθώς δεν προβλέπεται από το σχετικό θεσμικό και υγειονομικό πλαίσιο.

Ως εκ τούτου, η εξέταση του κ. Καλογρίτσα θα επαναπρογραμματιστεί μετά το πέρας της 14ημερης καραντίνας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.