- ΑΡΧΙΚΗ
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
-
LIFE
-
LOOK
-
YOUR VOICE
-
επιστροφη
- ΣΕ ΕΙΔΑ
- ΜΙΛΑ ΜΟΥ ΒΡΟΜΙΚΑ
- ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ
-
-
VIRAL
-
επιστροφη
- QUIZ
- POLLS
- YOLO
- TRENDING NOW
-
-
ΖΩΔΙΑ
-
επιστροφη
- ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ
- ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
- ΓΛΩΣΣΑΡΙ
-
- PODCAST
- 102.5 FM RADIO
- CITY GUIDE
- ENGLISH GUIDE
Η κόκκινη γραμμή 486
Με την έξοδο του Κ. Χατζηδάκη από την κυβέρνηση, πανηγυρίζουν οι πολέμιοι της «εργαλειοθήκης» του ΟΟΣΑ.
Οι σκέψεις του Ρεπόρτερ της Athens Voice.
Εμβρόντητος έμεινε υψηλόβαθμος του ΠΑΣΟΚ από τηλεφώνημα υπέρ του Χ. Θεοχάρη, την ημέρα της παραίτησης του γραμματέα Εσόδων. Στην άλλη γραμμή ήταν ο... πρόεδρος του Eurogroup Γ. Ντάισελμπλουμ.
Ο κ. Ντάισελμπλουμ πήρε στη συνέχεια και άλλα τηλεφωνήματα σε υψηλόβαθμους της ΝΔ και έκανε λόγο για casus belli...
Έβλεπαν οι καθαρίστριες τον Θεοχάρη τακτικά, γιατί, όπως είπαν, χρησιμοποιούσε το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας για να παραλαμβάνει το μισθό του.
Κι όταν παραιτήθηκε δεν δήλωσαν ικανοποίηση. Δεν έφταιγε αυτός για τις κυβερνητικές αποφάσεις εις βάρος μας, είπαν.
Με την έξοδο του Κ. Χατζηδάκη από την κυβέρνηση, πανηγυρίζουν οι πολέμιοι της «εργαλειοθήκης» του ΟΟΣΑ.
Κάποιοι, για να χρυσώσουν το χάπι, διέδιδαν ότι ο Κ. Χατζηδάκης πάει για επίτροπος στην Κομισιόν. Δεν το πίστευαν και αυτοί που το διέδιδαν...
Για να καταλάβουμε: ο Θ. Σκορδάς έφυγε από το Ανάπτυξης ως αποτυχημένος και ο Ν. Μηταράκης έμεινε ως επιτυχημένος;
Ο Σίμος Κεδίκογλου, τέτοιο καιρό πέρσι, με την κρίση στην ΕΡΤ, ήταν για εκπαραθύρωση από την κυβέρνηση ως εκπρόσωπος. Τελικά άντεξε έναν ολόκληρο χρόνο – μέχρι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας.
Δεν ήταν μόνο οι αντιρρήσεις του Α. Σαμαρά για την υπουργοποίηση του Ανδρέα Λοβέρδου. Υπήρξαν και υφυπουργοί που έβαλαν... βέτο αν ερχόταν επικεφαλής στο υπουργείο τους. Μη λέμε ονόματα, τώρα.
Ο Άδ. Γεωργιάδης δεν είναι πικραμένος μόνο με τον πρωθυπουργό. Τα έχει και με το φίλο του Μ. Βορίδη, που του πήρε το υπουργείο.
Λένε ότι σε κάποια γεύματα προς τα τέλη της εβδομάδας, ο νυν υπουργός έδινε όρκους στήριξης στον Άδωνι. Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα.
Ο Αντώνης Μπέζας πάντως παραμένει ο εξ απορρήτων του Μαξίμου – και ακλόνητος στο Υγείας. Γιατί; Αυτός κρατάει έσοδα-έξοδα και δίνει λογαριασμό στον πρωθυπουργό.
Προεδρικοί εναντίον προεδρικών στον ΣΥΡΙΖΑ; Κι όμως συμβαίνει. Ήδη άρχισαν τα όργανα και τα σχετικά δημοσιεύματα.
Η Ρένα Δούρου πιθανή «ανταγωνίστρια» του Αλέξη Τσίπρα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στο μέλλον, αν ο πρόεδρος στραβοπατήσει; Το ακούσαμε κι αυτό.
«Η ΔΗΜΑΡ» έλεγε βουλευτής της «έγινε τέσσερα κομμάτια: ένα πήγε Ποτάμι στις εκλογές, ένα στον ΣΥΡΙΖΑ, ένα προς ΠΑΣΟΚ και κάποιοι έμειναν ΔΗΜΑΡ. Ο Φώτης Κουβέλης ποιανού κομματιού παραμένει πρόεδρος;»
Επόμενος πονοκέφαλος για τον Π. Καμμένο, ο Π. Χαϊκάλης και ο Π. Μελάς. Δεν χωρούν πλέον στο ίδιο κόμμα. Κάποιος να κάνει άκρη.