Πολιτικη & Οικονομια

Σούπερ μάρκετ: Από σήμερα νέο ωράριο - Έως τη 01:00 το delivery

Τι ισχύει για περίπτερα, μίνι μάρκετ, φούρνους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σούπερ μάρκετ
Σούπερ μάρκετ © EUROKINISSI/ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Σούπερ μάρκετ: Τι ισχύει από σήμερα για τα καταστήματα τροφίμων και το delivery- Η ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης

Τα σούπερ και τα μίνι μάρκετ θα μπορούν μετά το κλείσιμό τους στις 20:30 το βράδυ και μέχρι τη 01:00 να παρέχουν υπηρεσίες delivery, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης. 

Συγκεκριμένα από σήμερα, Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 και καθ’ όλο το διάστημα ισχύος των περιοριστικών μέτρων ισχύουν τα ακόλουθα: 

  • Τα καταστήματα τροφίμων (π.χ. σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία), τα φαρμακεία και τα συνεργεία αυτοκινήτων θα λειτουργούν έως τις 20.30.
  • Ειδικά, για σούπερ μάρκετ και μίνι μάρκετ διευκρινίζεται ότι μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες delivery και μετά τις 20.30 και έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.
  • Τα περίπτερα μπορούν να λειτουργούν καθ’ όλο το 24ωρο.
  • Σημειώνεται ότι την Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 αναστέλλεται η λειτουργία κάθε εμπορικού καταστήματος που λειτουργεί σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 16 του ν. 4177/2013 (Α’ 173).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.