Πολιτικη & Οικονομια

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ο Βασίλης Κικίλιας

Έχει συγκαλέσει σύσκεψη με τους υπεύθυνους τοπικών φορέων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βασίλης Κικίλιας
Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας όπου και θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με τους υπεύθυνους τοπικών φορέων.

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 11 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Ο κ. Κικίλιας έχει συγκαλέσει σύσκεψη στην οποία θα συμμετέχουν ο Γενικός Γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας Γιάννης Κωτσιόπουλος, που βρίσκεται από χθες στην πόλη, ο Διοικητής της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας Παναγιώτης Μπογιατζίδης, ο Διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης Δημήτρης Τσαλικάκης, ο Πρόεδρος του ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου, καθώς και Λοιμωξιολόγοι και Εντατικολόγοι των Νοσοκομείων της πόλης.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία των ΥΠΕ στις 09:30.

Δραματική διάδοση του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη

Δραματική φαίνεται πως είναι η διάδοση του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη, όπου η θετικότητα στον ιό αγγίζει το 32% σύμφωνα με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Τα στοιχεία μετέδωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας λέγοντας πως «ήρθε η μεγάλη στιγμή της μεγάλης μάχης στη Θεσσαλονίκη. Δεν προσέξαμε.

Η θετικότητα με βάση το ΑΠΘ είναι 32%. Αυτή είναι μια τεράστια διασπορά. Αυτό εξηγεί και το lockdown, όμως πρέπει να προβληματίσει όλους μας για τον τρόπο που συμπεριφερθήκαμε τον τελευταίο καιρό και πως επεκτάθηκε η νόσος».

«Ο πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και ο ίδιος προσωπικά έκαναν, κάνουν και θα κάνουν ό,τι χρειαστεί, ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, αλλά και ό,τι κατά περίπτωση κρίνεται αναγκαίο «ώστε μαζί με την ελληνική κοινωνία να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση», διαβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας.

«Οι δυνάμεις του ΕΣΥ δεν είναι απεριόριστες, αποδείξαμε ότι έχουμε σχέδιο και ότι μπορούμε να το εφαρμόσουμε» τόνισε.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.