Πολιτικη & Οικονομια

Πέτσας: Zήτημα τουρκικής προκλητικότητας στην Σύνοδο Κορυφής

«Αθήνα και Λευκωσία θα θέσουν στην ΕΕ τόσο το θέμα του ανοίγματος των Βαρωσίων όσο και της ΝΑVTEX που εξέδωσε η Άγκυρα για έρευνες νοτίως του Καστελλόριζου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτσας
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι ενέργειες της Τουρκίας έρχονται σε αντίθεση με τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, γεγονός που την θέτει στο περιθώριο σύμφωνα με τον Στέλιος Πέτσας.

Το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας θα θέσει επί τάπητος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σύνοδο Κορυφής σύμφωνα με τον Στέλιο Πέτσα.

Σε ότι αφορά τις ενέργειες της Τουρκίας σε Ανατολική Μεσόγειο και Κύπρο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, τόνισε ότι «Αθήνα και Λευκωσία θα θέσουν στην ΕΕ τόσο το θέμα του ανοίγματος των Βαρωσίων όσο και της ΝΑVTEX που εξέδωσε η Άγκυρα για έρευνες νοτίως του Καστελλόριζου».

Παράλληλα, σημείωσε πως οι ενέργειες της Τουρκίας έρχονται «σε πλήρη σύγκρουση με τα συμπεράσματα του Έκτακτου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 1ης και 2ας Οκτωβρίου 2020».

Επιπλέον, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι «ενόψει της Συνόδου Κορυφής στις 15-16 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός θα θέσει σε τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχει εντός της ημέρας με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Σαρλ Μισέλ το θέμα της τουρκικής προκλητικότητας».

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η κοινωνία αλλά και η δικαιοσύνη άντεξαν

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στη δίκη της Χρυσής Αυγής υπογράμμισε το γεγονός ότι τα «ναζιστικά μορφώματα δεν έχουν καμία θέση στην Ελλάδα».

Πρόσθεσε επίσης ότι τόσο η δικαιοσύνη όσο και η κοινωνία άντεξαν ενώ παράλληλα, η ιστορία θα γράψει πως «η Νέα Δημοκρατία είχε καθοριστικό ρόλο» στην εξέλιξη της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.