Πολιτικη & Οικονομια

Συνάντηση Δένδια - Τσαβούσογλου στη Μπρατισλάβα

Τι είπαν στο τετ-α-τετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Δένδιας και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου
Ο Νίκος Δένδιας και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου © EUROKINISSI

Συνάντηση είχαν ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο Τούρκος ομόλογός του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου σήμερα στην Μπρατισλάβα.

Συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε σήμερα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας στη Μπρατισλάβα.

Ο Νίκος Δένδιας βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας στο πλαίσιο του GLOBSEC 2020 Bratislava Forum, όπου θα μετάσχει σε στρογγυλή τράπεζα με θέμα «EU’s Global Leadership in the post-Covid Era».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο υπουργοί είχαν συνάντηση διάρκειας 20 λεπτών και αναφέρθηκαν στην ανάγκη να δοθεί ημερομηνία για την έναρξη των διερευνητικών επαφών τους. 

Ο Νίκος Δένδιας εξέφρασε την αντίδραση της Ελλάδας στην απόφαση της Τουρκίας να ανοίξει το παραλιακό μέτωπο στα Βαρώσια.

Την ίδια ώρα, η Τουρκία συντηρεί ψηλά την ένταση με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν να εκτοξεύει και σήμερα κατηγορίες κατά της Ελλάδας ότι πραγματοποιεί μονομερείς ενέργειες και κάνει προκλητικά βήματα. 

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι η Τουρκία δεν θα υποχωρήσει με τίποτα σε Ανατολική Μεσόγειο και Αιγαίο και επέμεινε ότι η Άγκυρα δεν θα δεχθεί λύση που να αγνοεί, όπως είπε, τους Τουρκοκύπριους.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.