Πολιτικη & Οικονομια

Σύσκεψη Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Κικίλια, Χαρδαλιά για τα μέτρα

Τα μέτρα που θα ανακοινώσει το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς - Τι γίνεται με τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σύσκεψη στο Μαξίμου
Σύσκεψη στο Μαξίμου - Αρχείο © EUROKINNISSI

Σύσκεψη Μητσοτάκη, Τσιόδρα, Κικίλια, Χαρδαλιά στο Μαξίμου για τα μέτρα ενάντια στον κορωνοϊό στην Αττική - Τι θα ανακοινώσει ο Χαρδαλιάς.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία «κλείδωσε» ο κατάλογος των πρόσθετων μέτρων για τον κορωνοϊό στην Αττική.

Στη σύσκεψη εκτός από τον πρωθυπουργό, συμμετείχαν ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλίας.

Οι αποφάσεις για τα μέτρα θα ανακοινωθούν στις 18:00 κατά την τακτική ενημέρωση για τον κορωνοϊό από το Νίκο Χαρδαλιά.

Η επιτροπή των ειδικών εισηγήθηκαν μια σειρά οριζόντιων μέτρων «τύπου lockdown», ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα ανακοινωθούν όλα σήμερα.

Ανάμεσα στα μέτρα που συζητήθηκαν είναι η διεύρυνση του ωραρίου των σούπερ μάρκετ, η μείωση του αριθμού των επιβατών στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, το κλείσιμο των κλειστών σινεμά, η απαγόρευση των συναυλιών, η μείωση του αριθμού των ατόμων στα τραπέζια των εστιατορίων και μέτρα για τις λαϊκές αγορές, δηλαδή θα είναι οι μισοί παραγωγοί βδομάδα-βδομάδα, για την αποφυγή συγχρωτισμού των καταναλωτών.

Τέλος, πρόκεται να ανακοινωθεί η υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους, όπου υπάρχει συγχρωτισμός, αλλά και η διεύρυνση του μέτρου σε εσωτερικούς χώρους, όπου πριν δεν ήταν υποχρεωτικό.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.