Πολιτικη & Οικονομια

Πέτσας για Τουρκία: Παρακολουθούμε με ψυχραιμία και ετοιμότητα

«Η κατάσταση παραμένει σταθερή»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πέτσας
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στην ένταση που έχει δημιουργηθεί στο Αιγαίο μετά την έκδοση της τουρκικής NAVTEX αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Για την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο Αιγαίο και την τουρκική προκλητικότητα μίλησε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας σημείωσε πως «σήμερα, δύο ημέρες μετά την έκδοση των παράνομων NAVTEX, η κατάσταση παραμένει σταθερή, την παρακολουθούμε με ψυχραιμία και ετοιμότητα. 

»Εξάλλου, η τουρκική NAVTEX αποτελεί κλιμάκωση της έντασης στην περιοχή, την εμμονή της Τουρκίας στην παραβατικότητα και την απόλυτη περιφρόνησή της στο Διεθνές Δίκαιο. Η κυβέρνηση διαμηνύει ότι δεν θα δεχθεί παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά της».

Η επέτειος της πυρκαγιάς στο Μάτι

Αναφερόμενος στη συμπλήρωση δύο χρόνων από την τραγωδία στο Μάτι, ο κ. Πέτσας έκανε λόγο για μια «άθλια επικοινωνιακή παράσταση», σχολιάζοντας τα όσα έπραξε η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και όσα διαδραματίστηκαν - σε επίπεδο συντονισμού - την ημέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην περιοχή.

Ο ίδιος στηλίτευσε τις κινήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφορικά με τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Καθημερινή» και «τις προσπάθειες που γίνονται», όπως, είπε, «για να μη βγει στο φως όλη η αλήθεια για τις ευθύνες».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.