Πολιτικη & Οικονομια

LIVE: Μητσοτάκης σε εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Στις παλαιές φυλακές του Ωρωπού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis-omilia-apokatastasi-dimokratias.jpg
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

LIVE η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη για τα 46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας σε εκδήλωση στις παλαιές φυλακές του Ωρωπού.

Ομιλία αυτήν την ώρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 46 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στον Ωρωπό, στην εκδήλωση της Βουλής των Ελλήνων για την παραχώρηση των παλαιών φυλακών Ωρωπού στον Δήμο με σκοπό την ίδρυση «Κέντρου Ιστορίας, Δημοκρατίας και Δομών Πολιτισμού».

Μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι ο Ωρωπός είναι ένα ζωντανό παράδειγμα σε κάθε περίοδο όπου υπήρξε διχασμός μεταξύ των Ελλήνων. Με αφορμή τη συμπλήρωση των 46 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στον Κωνσταντίνο Καραμανλή και το πώς κατάφερε «αναίμακτα» να ολοκληρώσει το πέρασμα στη Δημοκρατία μετά την κατάρρευση της δικτατορίας.

Παρακολουθήστε LIVE την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ωρωπό:

Live Streaming

Την εκδήλωση τιμούν με την παρουσία τους, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και διατελέσαντες Πρόεδροι Δημοκρατίας και Πρωθυπουργοί, Υπουργοί και Βουλευτές της Περιφέρειας Ανατολικής Αττικής.

Ομιλητές στην εκδήλωση εκτός από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φυλακισθέντων και Εξορισθέντων Αντιστασιακών (1967-1974) Σπυρίδων Χαλβατζής και η Φωτεινή Λεντάκη, σύζυγος του φυλακισθέντος στις φυλακές Ωρωπού Ανδρέα Λεντάκη.

Υποδέχεται και χαιρετά την εκδήλωση ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, ενώ ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός εκφωνεί μήνυμα του Μίκη Θεοδωράκη.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.