Πολιτικη & Οικονομια

Πλακιωτάκης: Η Τουρκία παίζει με την ανθρώπινη ζωή

«Εκμεταλλεύεται δυστυχισμένους ανθρώπους για να προωθήσει γεωστρατηγικές επιδιώξεις»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Πλακιωτάκης
Ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης © EUROKINISSI

Για την πάγια τακτική της Τουρκίας να εκμεταλλεύεται τους ανθρώπους που προσπαθούν να διεκδικήσουν ένα καλύτερο αύριο μίλησε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

Δριμεία επίθεση στην Τουρκία που «παίζει με την ανθρώπινη ζωή» πραγματοποίησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Χίου το οποίο και επισκέφθηκε σήμερα, Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πλακιωτάκης υπογράμμισε πως «όταν η Τουρκία παίζει με την ανθρώπινη ζωή, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί δυστυχισμένους ανθρώπους για να προωθήσει γεωστρατηγικές επιδιώξεις, η Ελλάδα δίνει καθημερινά μαθήματα αποφασιστικότητας, νομιμότητας προστασίας της ανθρώπινης ζωής» και πρόσθεσε:

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να επαινέσω και να εκφράσω τις ευχαριστίες όλων μας, πολιτικής ηγεσίας και πολιτών, στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος για την πολύτιμη προσφορά τους στη φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων της πατρίδας μας.

»Το Λιμενικό Σώμα ενισχυμένο με σύγχρονα μέσα και πρόσθετο προσωπικό, βρίσκεται σε μέγιστη επιχειρησιακή ετοιμότητα ενώ με αυξημένες περιπολίες, λειτουργεί αποτελεσματικά, με αποφασιστικότητα και σεβασμό στο διεθνές δίκαιο».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.