Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης για ανάρτηση K. Βαξεβάνη: Πέφτουν οι μάσκες

«Με τον Κασιδιάρη ίσως μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά, με τον Μπογδάνο σίγουρα όχι» έγραψε ο δημοσιογράφος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης © ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISS

Ο Κώστας Βαξεβάνης σε διαδικτυακό διάλογο με χρήστη του Twitter ανέφερε: «με τον Κασιδιάρη μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά, με τον Μπογδάνο σίγουρα όχι»

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε με σκωπτικό τρόπο την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη, στην οποία ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι κάποιος μπορεί να αντιπαρατεθείς πολιτικά με τον Ηλία Κασιδιάρη αλλά όχι με τον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Βαξεβάνης σε διαδικτυακό διάλογο με χρήστη του Twitter και με αφορμή την ανακοίνωση από τον Ηλία Κσιδιάρη ίδρυσης νέου κόμματος, ανέφερε: «με τον Κασιδιάρη μπορείς να αντιπαρατεθείς πολιτικά, με τον Μπογδάνο σίγουρα όχι».

Ο υπουργός Ανάπτυξης σχολίασε την ανάρτηση του δημοσιογράφου, γράφοντας χαρακτηριστικά:  «Εντάξει δεν μπορεί να έχει γράψει τέτοιο πράγμα ...πέφτουν οι μάσκες με πάταγο», έγραψε ο κ. Γεωργιάδης.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.