Πολιτικη & Οικονομια

Επεισόδιο Πολάκη-Κυρανάκη: Eίσαι προβοκάτορας - Είσαι κότα λυράτη

Σπρώξιμο Γκιόλα σε Κυρανάκη, σύμφωνα με τη ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυρανάκης - Πολάκης
Κυρανάκης - Πολάκης ©EUROKINNISSI

Χοντρό επεισόδιο στη Βουλή κατά την κατάθεση του Παύλου Πολάκη για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Novartis - Ένταση του πρώην υπουργού Υγείας με Κυρανάκη.

Άναψαν ξανά τα αίματα στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Παύλου Πολάκη για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου-Novartis. Παρ' ολίγο να πιαστούν στα χέρια τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής.

Ο Παύλος Πολάκης δεχόταν ερωτήσεις και η ένταση προκλήθηκε όταν ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης ανέλαβε να ρωτήσει εκ μέρους της ΝΔ, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να αρνείται να απαντήσει και να τον αποκαλεί «προβοκάτορα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κυρανάκης ρώτησε τον Π. Πολάκη «γιατί ο Τσιπρας επέλεξε για υπουργό τον Παπαγγελόπουλο; Δεν σε ενοχλεί που έκανε έναν δεξιό υπουργό δικαιοσύνης;».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε: «Εσένα δεν σε ενοχλεί που έκανες τόσο αγώνα και ο Μητσοτάκης έκανε τελικά υπουργούς του εκσυγχρονιστικου ΠΑΣΟΚ; Χρυσοχοΐδη, Θεοδωρικάκος, Λίβανιο; Εσένα δεν σε ενοχλεί αυτό σαν δεξιό;».

Από τη δική του μεριά ο Κ. Κυρανάκης είπε στον Π. Πολάκη «είσαι κότα και δεν απαντάς», με τον κ. Πολάκη να αποχωρεί εκνευρισμένος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τη ΝΔ, ο κ. Κυρανάκης περνώντας μπροστά από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε σπρώξιμο από τον Γ. Γκιόλα.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας φέρεται να είχε διαψεύσει πως είχε δηλώσει δημόσια ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος έπρεπε να μπει φυλακή. Ωστόσο, βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής διάβασαν το σχετικό απόσπασμα.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.