Πολιτικη & Οικονομια

Επιφυλάξεις Τσίπρα για το άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων

«Να μη συγχέονται με το άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Επιφυλάξεις Τσίπρα για το άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων
Διαφορετική η περίπτωση της Γ Λυκείου © EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Σκεπτικισμός εκφράζεται από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το άνοιγμα των δημοτικών και γυμνασίων, στο πλαίσιο της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων

Επιφυλακτικός με το άνοιγμα δημοτικών και γυμνασίων εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας είχε σήμερα επαφές με καθηγητές και επιδημιολόγους για τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων.

Όπως λένε οι ίδιες πηγές, «ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ανησυχία και τις έντονες επιφυλάξεις του, που διατυπώνονται τόσο από τους γονείς όσο και από πολλά μέλη της επιστημονικής κοινότητας δημοσίως, για την κυβερνητική απόφαση να ανοίξουν εν μέσω πανδημίας -για μόλις είκοσι μέρες- όλα τα σχολεία και δη τα δημοτικά και τα γυμνάσια».

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «τα σχολεία δεν μπορούν και δεν πρέπει να συγχέονται με το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας». Πρόσθεσε ότι «η περίπτωση της τρίτης Λυκείου και των τελειόφοιτων φοιτητών είναι διαφορετική, ώστε να μπορούν να δώσουν πανελλαδικές ή να πάρουν το πτυχίο τους και να ενταχθούν στην αγορά εργασίας».


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.