Πολιτικη & Οικονομια

Η Ευγενία Μανωλίδου στόχος των trolls: Η ανάρτηση-fake news

«Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος "σοβαρός" κόσμος τη σχολιάζει ως πραγματική» σχολίασε ο Αδ. Γεωργιάδης.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανάρτηση-fake news για την Ευγενία Μανωλίδου μοίρασαν τα trolls του διαδικτύου
Ανάρτηση-fake news για την Ευγενία Μανωλίδου μοίρασαν τα trolls του διαδικτύου/ © EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Πώς μια ανάρτηση-fakenews έβαλε στο στόχαστρο της κριτικής την Ευγενία Μανωλίδου - «Η λέξη ντροπή έχει χάσει πλέον κάθε νόημα με όλους αυτούς» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μια ανάρτηση-fake news για την Ευγενία Μανωλίδου και η αναπαραγωγή της ακόμα και από επωνύμους είχε ως αποτέλεσμα η σύζυγος του υπουργού Άδωνι Γεωργιάδη να δεχτεί σφοδρή κριτική στα social media.

Όλα ξεκίνησαν από τα trolls του διαδικτύου που μοίρασαν ανάρτηση-fake news για την Ευγενία Μανωλίδου. Σύμφωνα με αυτήν, η κ. Μανωλίδου φέρεται να δηλώνει ότι ακολούθησε έναν οικονομικό προγραμματισμό και ως οικογένεια πέρασαν 7 ημέρες με 38,40 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του σούπερ μάρκετ. Μεταξύ αυτών που υιοθέτησαν το περιεχόμενο της συγκεκριμένης ανάρτησης-fake news ήταν κι η Έλενα Ακρίτα.

«Αν ήταν μια άσχετη θα το θεωρούσαμε αστείο. Είναι όμως η γυναίκα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης. Η κυρία αυτή παπαρολογεί αυτάρεσκα σε μια Ελλάδα που έχει γονατίσει. Ντροπή. Μόνον», το μήνυμά της.

Ο σύζυγος της Ευγενίας Μανωλίδου, Άδωνις Γεωργιάδης (σ.σ. ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της ΝΔ και όχι της κυβέρνησης) δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός και έγραψε στο Twitter: «Κάποιοι φτιάχνουν μία καταφανώς ψεύτικη ανάρτηση για να κτυπήσουν εμένα και υποτιθέμενος "σοβαρός" κόσμος την σχολιάζει ως πραγματική».

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας
Podcast Business & Marketing Tips - Θέμης Σαρανταένας | Στρέψτε το πηδάλιο της επιχείρησής σας προς λογικές sustainability

Ικανοποιήστε τις ανάγκες του παρόντος χωρίς να διακινδυνεύσετε την ικανότητα των επόμενων γενεών να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.