Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Δεν είναι χαμένη η φετινή χρονιά για τον τουρισμό

Προανήγγειλε κυβερνητικό σχέδιο για τον τουρισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης
Άδωνις Γεωργιάδης © EUROKINISSI / ΓΡ. ΤΥΠΟΥ

Δεν είναι χαμένη η φετινή χρονιά για τον τουρισμό, υποστήριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Τις επόμενες ημέρες η κυβέρνηση θα παρουσιάσει το σχέδιο της για τον τουρισμό, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Δεν θεωρούμε την φετινή χρονιά χαμένη. Δεν θα είναι χρονιά ρεκόρ αλλά από μία μικρότερη πίτα η Ελλάδα θα διεκδικήσει κομμάτι», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι η οικονομία δείχνει καλά σημάδια παρά τα αυστηρά μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Για την άρση των μέτρων ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επανέλαβε στη συνέντευξη ότι «τον ρυθμό χαλάρωσης θα μας τον πουν οι ειδικοί». «Αυτή η κρίση έχει τα χαρακτηριστικά μαραθωνίου δρόμου. Δεν πρέπει να είμαστε ανυπόμονοι γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο προκήρυξης πρόωρων εκλογών ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν τέτοια σχέδια. «Δεν υπάρχουν πρόωρες εκλογές. Δεν είναι παιχνίδι η πολιτική. Στο τέλος της τετραετίας θα μας κρίνουν οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 


ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates

Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό

Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.