Πολιτικη & Οικονομια

Αυτό το τραγούδι πρέπει να γίνει ο ύμνος εποχής

Από τραγουδιστικής απόψεως τα πράγματα στην πανδημία πήγαιναν πολύ άσχημα, μέχρι που ένας συμπολίτης έγραψε ένα τραγούδι

Μάνος Βουλαρίνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Εκτός από το «Imagine», το τραγούδι-ύμνος των ημερών που δίνουμε τη μάχη κατά του κορωνοϊού είναι το «Βγάλε τον σκασμό».

Μέχρι στιγμής ο παγκόσμιος πόλεμος με τον κορωνοϊό έχει συνδεθεί με το φρικαλέα ζαχαρωμένο (και σίγουρα υποψήφιο για τον τίτλο του πιο υποκριτικού τραγουδιού όλων των εποχών) Imagine, στο οποίο πολυεκατομμυριούχοι τραγουδούν για έναν κόσμο χωρίς ιδιοκτησία και με τις πατουλόμορφες (της αισθητικής Πατούλη δηλαδή) ιταλικές μπαλάντες βαψομαλλιάδων με μπότοξ.   

Με λίγα λόγια, από τραγουδιστικής απόψεως, τα πράγματα στην πανδημία πάνε πολύ άσχημα.

Ή μάλλον πήγαιναν, μέχρι που ένας συμπολίτης έγραψε ένα τραγούδι αφιερωμένο στους ανόητους οι οποίοι δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορωνοϊός/ολα είναι σΚέδιο/δεν είναι επιστήμονες, αλλά νομίζουν ότι το 5G έχει σχέση με την πανδημία και γενικά όλους τους ψεκασμένους στους οποίους απευθύνει μια έκκληση η οποία θα ενώσει όλους τους ανθρώπους που ξέρουν ότι 1+1 δεν κάνει 3: «Βγάλε τον σκασμό».

Πρόκειται για ένα μήνυμα που όχι απλώς πρέπει να διαδοθεί, αλλά πρέπει και να συνεχίσει να διαδίδεται ακόμα και όταν η πανδημία γίνει παρελθόν. Γιατί ο κορωνοϊός θα φύγει, αλλά η ανοησία θα εξακολουθήσει να απειλεί τη ζωή μας σε κάθε ευκαιρία που της δίνεται. Και μπράβο της.