Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης σε Ερντογάν: Άργησα επειδή ήμουν με τον Τραμπ (video)

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2776940.jpg

«Απολογούμαι για την καθυστέρηση, ήμουν με τον πρόεδρο Τραμπ» είπε στον Ερντογάν ο Μητσοτάκης.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία διήρκησε περίπου 1,5 ώρα. Νωρίτερα ο πρωθυπουργός συμμετείχε στο γεύμα που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, στους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων που μετέχουν στη Σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Λονδίνο.

Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραντεβού του με τον Τούρκο πρόεδρο 

Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο ραντεβού του με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, διότι όπως ο ίδιος είπε ήταν στο γεύμα που παρέθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Απολογούμαι για την καθυστέρηση, ήμουν με τον πρόεδρο Τραμπ» ακούγεται να λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόλις μπαίνει στην αίθουσα και ανταλλάσσει χειραψία με τον Τούρκο πρόεδρο. «Το ξέρω» του απαντάει… ξερά ο Ερντογάν και μάλιστα στα αγγλικά, παρόλο που ο Τούρκος πρόεδρος δεν μιλά τη γλώσσα, παρά μόνο λίγες λέξεις.

Η κάμερα ακολουθεί τους δυο ηγέτες και μέσα στην αίθουσα της συνάντησης. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στη μια πλευρά του τραπεζιού, ανάμεσα στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια και τον υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε εξ δεξιών του τον στενό του σύμμαχο και τελευταίο πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ και εξ αριστερών του τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Πριν η κάμερα… αποχωρήσει «πιάνει» τον Νίκο Δένδια κάτι να ψιθυρίζει στον πρωθυπουργό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται να του απαντά «πολύ καλά».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.