Πολιτικη & Οικονομια

Μαξίμου κατά Τσίπρα: «Πετάει πάλι λάσπη γιατί τόσος είναι»

Κυβερνητικές αιχμές για τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Λονδίνο.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μέγαρο Μαξίμου
Μέγαρο Μαξίμου/©INTIME/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Αιχμηρή τοποθέτηση κατά Τσίπρα από κυβερνητικούς κύκλους για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.

Σχολιάζοντας τις σημερινές τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την πολιτική της στα ελληνοτουρκικά), κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν: «Μια ακόμα κίνηση πολιτικής ανωριμότητας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγες ώρες πριν από μια σημαντική, για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη». Και πρόσθεσαν με νόημα: «Μόνον αυτό ξέρει να κάνει. Γιατί τόσος είναι».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανευθυνότητα στα ελληνοτουρκικά, η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα, καθώς η πολιτική που ακολουθεί απέναντι στην Άγκυρα είναι «λανθασμένη και καταστροφική». Παράλληλα, άσκησε κριτική στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η πολιτική «αδράνειας και κατευνασμού» δεν αποδίδει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.