Μαξίμου κατά Τσίπρα: «Πετάει πάλι λάσπη γιατί τόσος είναι»
Κυβερνητικές αιχμές για τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λίγες ώρες πριν το κρίσιμο τετ α τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Λονδίνο.


Αιχμηρή τοποθέτηση κατά Τσίπρα από κυβερνητικούς κύκλους για τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν από τη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν.
Σχολιάζοντας τις σημερινές τοποθετήσεις του Αλέξη Τσίπρα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ. ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την πολιτική της στα ελληνοτουρκικά), κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν: «Μια ακόμα κίνηση πολιτικής ανωριμότητας από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Λίγες ώρες πριν από μια σημαντική, για τα εθνικά μας συμφέροντα, συνάντηση του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας επέλεξε να πετάξει πάλι λάσπη». Και πρόσθεσαν με νόημα: «Μόνον αυτό ξέρει να κάνει. Γιατί τόσος είναι».
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανευθυνότητα στα ελληνοτουρκικά, η οποία εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τη χώρα, καθώς η πολιτική που ακολουθεί απέναντι στην Άγκυρα είναι «λανθασμένη και καταστροφική». Παράλληλα, άσκησε κριτική στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η πολιτική «αδράνειας και κατευνασμού» δεν αποδίδει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συζήτηση με τον Ισραηλινό ΥΠΕΞ
Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Στιγμές που ξεχώρισαν μέσα από τον φωτογραφικό φακό
Κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο Προεδρικό Μέγαρο
Αλλαγή σκυτάλης στο Προεδρικό Μέγαρο
Αλλαγή σκυτάλης στο Προεδρικό Μέγαρο
Είναι το ένατο πρόσωπο το οποίο ανέρχεται στο ύπατο πολιτειακό αξίωμα από το 1974
Τα ποσοστά των κομμάτων και η διαφορά με τη Νέα Δημοκρατία
Πώς θα κάνετε 24 τις 12 δόσεις
Ο στόχος των δημόσιων πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει στο εξής το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Ποιο το τελετουργικό - Αυτός είναι ο όρκος που θα δώσει
Tι υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο ινδός επιχειρηματίας που επέζησε από τρομοκρατική επίθεση και απαγωγή, έγινε ο πρώτος ασιάτης δισεκατομμυριούχος που μπήκε στη λίστα του Bloomberg
Η υπουργός Πολιτισμού σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη
Η διαδικασία της τελετής ορκωμοσίας του
Τα πρόσωπα που όρισαν τα κόμματα
Μετά τον βανδαλισμό τεσσάρων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.