Πολιτικη & Οικονομια

Βορίδης: Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας

«Άσκηση νόμιμης βίας προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
voridis
Μάκης Βορίδης © INTIME NEWS/ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ

Το ξύλο «είναι στοιχείο αναγκαστικότητας» δήλωσε ο Μάκης Βορίδης σχολιάζοντας τα επεισόδια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης.

«Η επιβολή του νόμου, όπως ξέρετε, θα ευχόμασταν παντού στον κόσμο, αν είναι δυνατόν, να γίνεται με προσφορά τριαντάφυλλων. Δεν έχει καταστεί αυτό δυνατό. Η επιβολή του νόμου εμπεριέχει, σε αυτούς που δεν συμμορφώνονται, στοιχεία αναγκαστικότητας, το λέω γλυκά», δήλωσε ο κ. Βορίδης.

Απαντώντας στην ερώτηση της δημοσιογράφου: «Το ξύλο είναι στοιχείο αναγκαστικότητας;», είπε: «Είναι στοιχείο αναγκαστικότητας. Η άσκηση νόμιμης βίας, ελπίζω ότι δεν σας σοκάρω με αυτό που λέω, αλλά είναι αυτό που κάνει η Αστυνομία. Άσκηση νόμιμης βίας προκειμένου να εφαρμόσει τον νόμο».

Τέλος, απαντώντας στην ερώτηση αν η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να συνεχίσει τόνισε: «Φυσικά. Θα κάνουμε αυτό».

Η ανάρτηση Ραγκούση

Για τις δηλώσεις Βορίδη τοποθετήθηκε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης. Σε μήνυμά του στο Facebook ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η δήλωση αυτή στιγματίζει κατά τρόπο ανεξίτηλο τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη και τη διακυβέρνησή του».

voridis.gif

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.