Πολιτικη & Οικονομια

Κουβέλης: «Η αλλαγή πολιτικής το δίλημμα των ευρωεκλογών»

Τι είπε στη συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ για εκλογή νέου γραμματέα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
58234-116396.JPG

Στην ομιλία του κατά τη συνεδρίαση της ΔΗΜΑΡ για εκλογή νέου γραμματέα και εκτελεστικής επιτροπής, ο Φώτης Κουβέλης μίλησε για το πραγματικό δίλημμα των ευρωεκλογών.

«Το πραγματικό δίλημμα των ευρωεκλογών δεν είναι εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το πραγματικό δίλημμα είναι με ποια πολιτική θα αντιμετωπιστεί η κρίση... Είναι το πώς θα αλλάξει ο τρόπος αντιμετώπισης της κρίσης στην Ελλάδα. Οι ευρωεκλογές πρέπει να στείλουν μήνυμα αλλαγής της πολιτικής, με άξονα τη σταθερή ευρωπαϊκή πορεία της χώρας μας, με δημοκρατία και κοινωνική συνοχή» ανέφερε σε σημείο της ομιλίας του.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ απεύθυνε πρόσκληση συνεργασίας «σε όλες τις πολιτικές κινήσεις, ομάδες και πρόσωπα που θέλουν να συμπαραταχθούν σε μια ισότιμη σχέση μαζί μας... για τη συγκρότηση ενός νέου σχηματισμού που θα κατέβει στις ευρωεκλογές και ταυτόχρονα θα παρουσιάσει μια εναλλακτική κυβερνητική πρόταση, αποδεικνύοντας ότι είναι εφικτή μια προοδευτική πολιτική».

Επίσης ζήτησε από την κυβέρνηση να κάνει ξεκάθαρο ότι η χώρα δεν πρόκειται να δεχθεί τη λήψη νέων μέτρων, οριζόντιων και μη ενώ τόνισε ότι δεν πρέπει να υποκύψει στις πιέσεις της τρόικας στο θέμα των ομαδικών απολύσεων. Μιλώντας για αναποτελεσματική πολιτική λιτότητας συμφώνησε και με τη δήλωση Σβόμποντα «η κατάργηση της τρόικας θα αποτελούσε μια αληθινή νίκη για την ελληνική Προεδρία».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.