Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Τι επιβεβαιώνουν τα στοιχεία του προϋπολογισμού

Οι κατηγορίες για «άχρηστους» και «ανίκανους» και η πραγματικότητα, σύμφωνα με την Κουμουνδούρου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ/©INTIMENEWS/ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι τα μέχρι στιγμής στοιχεία από την εκτέλεση του προϋπολογισμού επιβεβαιώνουν την «προσπάθειά μας για οριστική έξοδο από την κρίση».

«Τα στοιχεία που προκύπτουν από την εκτέλεση του προϋπολογισμού για το πρώτο επτάμηνο του 2019, επιβεβαιώνουν τη συλλογική προσπάθεια του ελληνικού λαού και της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την οριστική έξοδο της χώρας από την εποχή της κρίσης», σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Τόσο η υπέρβαση του στόχου για το πρωτογενές πλεόνασμα όσο κι αυτή για τα έσοδα καταδεικνύουν ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια, αλλά επιπλέον σταθεροποίησε την οικονομία σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Είναι πλέον οφθαλμοφανές ότι η προπαγάνδα της ΝΔ και του αρχηγού της, Κυρ. Μητσοτάκη, για τους "άχρηστους και ανίκανους" καταρρέει με πάταγο. Τη διαψεύδει η ίδια η πραγματικότητα», προστίθεται στο ίδιο κείμενο.

«Ό,τι και να υποστηρίζει η ΝΔ, η αλήθεια δεν αλλάζει: το παλιό πολιτικό σύστημα -η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ- οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία και τους πολίτες στην ανασφάλεια και τη λιτότητα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τη χώρα σε μια νέα περίοδο σταθεροποίησης και ανάπτυξης με γνώμονα τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.