Πολιτικη & Οικονομια

Τι απαντά η ΝΔ στην Έφη Αχτσιόγλου για το debate

Σε παλιότερη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα παραπέμπει η αξιωματική αντιπολίτευση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΔ
ΝΔ / © INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αντί απάντησης στα όσα είπε η κα Αχτσιόγλου για την τηλεμαχία, η ΝΔ την παραπέμπει σε παλαιότερη δήλωση του κ. Τσίπρα.

Αντί απάντησης στα όσα είπε η κα Αχτσιόγλου για την τηλεμαχία, η ΝΔ την παραπέμπει σε παλαιότερη δήλωση του κ. Τσίπρα στην οποία επί λέξει αναφέρει τα εξής: «Η πραγματοποίηση μιας ξεχωριστής τηλεμαχίας μονάχα για δύο κόμματα είναι εντελώς λάθος επιλογή, γιατί είναι υποτιμητική και προσβλητική για την ποιότητα της Δημοκρατίας στη χώρα μας».

Νωρίτερα η κα Αχτσιόγλου έκανε λόγο για «ερωτηματικά που γεννά η άρνηση της ΝΔ για διεξαγωγή ενός debate μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη». Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της η Διακομματική Επιτροπή που συνεδρίασε με αντικείμενο τη διεξαγωγή debate και τους όρους προβολής των κομμάτων στα ΜΜΕ η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε στην ανακοίνωσή της: 

«Τι ακριβώς φοβάται η αξιωματική αντιπολίτευση από μία τέτοια αντιπαράθεση; Τα το αρνητικό υπάρχει στη διεξαγωγή μιας προγραμματικής αντιπαράθεσης μεταξύ δύο υποψήφιων πρωθυπουργών; Αυτά είναι ερωτήματα που απευθύνονται στη ΝΔ, οφείλουν όμως να προβληματίσουν και κάθε πολίτη, ο οποίος έχει δικαίωμα να γνωρίζει το σχέδιο και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, των κομμάτων που διεκδικούν τη διακυβέρνηση της χώρας»

    

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.