Πολιτικη & Οικονομια

Νέα κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ

Με αφορμή το θάνατο της 13χρονης στη Θεσσαλονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
55468-111792.jpg

Νέα κόντρα ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με αφορμή το θάνατο της 13χρονης κοπέλας από αναθυμιάσεις στη Θεσσαλονίκη.

«Αποτελεί απαίτηση της κοινωνίας το να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα εξαιτίας της κυβερνητικής αναλγησίας», δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 13χρονου κοριτσιού από τις αναθυμιάσεις μαγκαλιού στη Θεσσαλονίκη.

«Άλλος ένας θάνατος από αναθυμιάσεις που προήλθαν από μαγκάλι έρχεται να προστεθεί μέσα στο 2013, καταδεικνύοντας με τον πλέον τραγικό τρόπο τις οδυνηρές επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής και τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν χιλιάδες οικογένειες», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και καταλήγει «Το δικαίωμα στη θέρμανση και στο φτηνό ρεύμα και πετρέλαιο είναι αδιαπραγμάτευτο».

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου αναφέρει ότι στην Κουμουνδούρου «επιχειρούν να εκμεταλλευτούν ξεδιάντροπα ένα τραγικό συμβάν».

«Αίσχος», σχολιάζει ο κ.Κεδίκογλου.

Γ.Σ.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.