Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει για τα ψηφοδέλτια η Πολιτική Γραμματεία

Γρίφος παραμένει το Επικρατείας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
syriza
ΣΥΡΙΖΑ © INTIMENEWS /ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Συνεδριάζει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με κομματικές πηγές, η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η κατάρτιση και η δημοσιοποίηση των ψηφοδελτίων για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι το βασικό αντικείμενο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στις 12:00 στα γραφεία του κόμματος.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, είναι δύο από τους ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό πυρήνα των συνεργατών του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και δεν αποκλείεται να δώσουν την μάχη του σταυρού.

Στο ίδιο εκλογικό μέτωπο και οι Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης, ενισχύοντας την κεντροαριστερά. 

Ωστόσο, γρίφος παραμένει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα ήθελαν τον πρώην ευρωβουλευτή του Ποταμιού, Γιώργο Γραμματικάκη, να είναι ένας από τους υποψηφίους.

Την ίδια ώρα βέβαιη θεωρείται η συμμετοχή της Έφης Αχτσιόγλου, καθώς αναμένεται να αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά μέχρι στιγμής η Κουμουνδούρου κρατά κλειστά τα χαρτιά της και ερωτηματικό παραμένει το τι θα συμβεί με άλλους τέσσερις υποψηφίους του Επικρατείας τον Σεπτέμβριο του 2015, δηλαδή τον Γιάννη Δραγασάκη, τη Θεανώ Φωτίου, τον Νίκο Κοτζιά και τον Κώστα Γαβρόγλου. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.