Πολιτικη & Οικονομια

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Πλέον πιστεύουμε τις δημοσκοπήσεις

Ο Γιάννης Θεοφύλακτος ομολογεί ότι «είχαμε μια μεγάλη δυσπιστία»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών υποχρεώνει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να δουν με άλλο μάτι τις δημοσκοπήσεις, δηλώνει ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Θεοφύλακτος

Μετά την επιβεβαίωση των δημοσκοπήσεων που προέβλεπαν το ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές και αφού οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δέχτηκαν σκληρή επίθεση από τον πρωθυπουργό και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τις προβλέψεις τους, ο βουλευτής του κόμματος Γιάννης Θεοφύλακτος παραδέχτηκε ότι «πλέον τις πιστεύουμε».

Μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε πως αρχικά «είχαμε μια μεγάλη δυσπιστία» αιτιολογώντας το στο ότι «το 2015 είχαν αποτύχει παταγωδώς στις προβλέψεις τους και κρατούσαμε έντονες επιφυλάξεις».

«Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών μας κάνει να το δούμε αλλιώς το πράγμα γι' αυτό σας λέω ότι πλέον τις πιστεύουμε» είπε εν συνεχεία ο κ.Θεοφύλακτος.

Υπενθυμίζεται ότι το κυβερνητικό επιτελείο απαξίωνε με κάθε τρόπο τα δημοσκοπικά ευρήματα, έκανε λόγο για «στημένα γκάλοπ» ως αποτέλεσμα «συνωμοσίας αντιπολίτευσης και εταιρειών», για «επικοινωνιακό τέχνασμα» από ΜΜΕ και άλλα.