Πολιτικη & Οικονομια

Opinion Poll: Έως και 20 μονάδες μπροστά η ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Πώς διαμορφώνονται τα ποσοστά των υποψηφίων στον δήμο Θεσσαλονίκης

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο της Θεσσαλονίκης καταγράφει πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Νέα δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο της Θεσσαλονίκης καταγράφει πολύ μεγάλη διαφορά υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ως αποτέλεσμα-σαφώς- της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Opinion Poll στον δήμο Θεσσαλονίκης για την εφημερίδα Karfitsa η Κατερίνα Νοτοπούλου, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται σε μονοψήφια νούμερα της τάξης του 8,2%, σταθερά πρώτος είναι ο Νίκος Ταχιάος με 16,2% και δεύτερος ο Γιώργος  Ορφανός με 14,3%. Τρίτος είναι ο Κώστας Ζέρβας με 12,4%. Στην πέμπτη θέση εντοπίζονται με ποσοστό 7% ο Σπύρος Βούγιας και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Όσον αφορά στις Περιφερειακές Εκλογές, ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμφανίζεται πανίσχυρος στον Δήμο Θεσσαλονίκης με συντριπτικό ποσοστό 53,2%, ενώ ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης περιορίζεται στο μονοψήφιο ποσοστό του 8,5%.

Όπως προαναφέρθηκε, η δημοσκόπηση κατέγραψε και την πρόθεση ψήφου στις εθνικές εκλογές, με τη ΝΔ να καταγράφει ποσοστό 30,1% (με αναγωγή 33,9%), τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 12% (με αναγωγή στο 13,5%), τη Χρυσή Αυγή 4,1% (με αναγωγή 4,6%), το Κίνημα Αλλαγής στο 3,9% (με αναγωγή στο 4,4%), το ΚΚΕ 3,6% (με αναγωγή 4%) και Ένωση Κεντρώων 2,7% (με αναγωγή 3,1%).