Πολιτικη & Οικονομια

Δήλωση Χατζηδάκη για τους πλειστηριασμούς

«Αυτοί που πρέπει να φοβούνται είναι όσοι παριστάνουν τους φτωχούς»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
54204-109695.jpg

Καθησυχαστικό μήνυμα σχετικά με τη συζήτηση για τους πλειστηριασμούς σε όσους αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα έστειλε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Κωστής Χατζηδάκης. Αυτοί που πρέπει να φοβούνται τους πλειστηριασμούς είναι όσοι παριστάνουν τους φτωχούς, τα λεγόμενα «μεγάλα ψάρια» με τα μεγάλα δάνεια, τόνισε, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά τη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό ενόψει της συνέχισης των διαπραγματεύσεων με την Τρόικα.

«... Οι φτωχοί άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται», ανέφερε ο Κωστής Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το θέμα των πλειστηριασμών ισχύουν στο ακέραιο.

Όπως διευκρίνισε, όλη η συζήτηση από την πλευρά της κυβέρνησης γίνεται «για τα μεγάλα δάνεια» και τα «μεγάλα "ψάρια"».«Αυτή είναι η κατεύθυνσή μας», ανέφερε ο υπουργός. Ερωτηθείς αν τελικά κινδυνεύει η πρώτη κατοικία από την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών, επανέλαβε: «Οι φτωχοί άνθρωποι δεν έχουν να φοβούνται. Αυτοί οι οποίοι πρέπει να το σκέπτονται είναι αυτοί που παριστάνουν τους φτωχούς ενώ δεν είναι».

Δ.Α.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.