Πολιτικη & Οικονομια

Γεωργιάδης: Θα μιλάμε όπως ο Τσίπρας με το νομοσχέδιο Γαβρόγλου

Σφοδρή κριτική για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adonis-gewrgiadis
Άδωνις Γεωργιάδης © INTIMENEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ντροπιαστικό» χαρακτήρισε το νομοσχέδιο Γαβρόγλου, ο Άδωνις Γεωργιάδης - «Σύγχρονος Μαυρογιαλούρος» ο υπουργός Παιδείας

Επίθεση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου με αφορμή το νομοσχέδιο για την Παιδεία, από τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας χαρακτήρισε το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο ως την χειρότερη εκπαιδευτική μεταρρύθμιση των τελευταίων δεκαετιών, μεταξύ άλλων.

Επισήμανε δε ότι «την ώρα που η γαλλική ακαδημία λέει ότι τα αρχαία ελληνικά και τα λατινικά αποτελούν μνημείο πολιτισμού και πρέπει να αυξηθούν οι ώρες διδασκαλίας έρχεστε και κάνετε το αντίθετο. Το κάνετε γιατί έχετε αλλεργία σε οτιδήποτε καθορίζει την εθνική ταυτότητα».

Υποστήριξε δε ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις ακυρώνουν το αδιάβλητο των πανελλήνιων εξετάσεων και χαρακτήρισε τον υπουργό Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου ως «σύγχρονο Μαυρογιαλούρο» που υπόσχεται ίδρυση πανεπιστημίων σε κάθε πόλη.

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ακόμα πως «είναι ένα ντροπιαστικό νομοσχέδιο που θέλει να μας εξισώσει όλους προς τα κάτω για να μιλάμε όπως μιλά ο πρωθυπουργός».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου
Τα νούμερα της εβδομάδας | 26 Σεπτεμβρίου - 2 Οκτωβρίου

Σχεδόν σύσσωμη η εγχώρια αριστερά έδωσε το «παρών» σε διαμαρτυρία έξω από το Βυζαντινό μουσείο, το οποίο και δόθηκε (έναντι αντιτίμου) στην κόρη του τέως βασιλιά για να πραγματοποιήσει το pre wedding party.

Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά
Δυο πρώην, ένας rebranded και η Κεντροαριστερά

Oι τότε πρωταγωνιστές, τώρα με διάφορα «πατριωτικά και εθνικά» προσωπεία ανησυχούντων πρώην στη μια πλευρά ή «κεντροαριστερά και rebranded» στην άλλη, επιδιώκουν να μπουν ξανά στο παιχνίδι με άλλα ονόματα

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.