Πολιτικη & Οικονομια

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Τσίπρα - Ράμα

Η Ελλάδα αποτελεί πλέον το 18ο μέλος της «Πρωτοβουλίας 16+1»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras-rama
Αλέξης Τσίπρας - Έντι Ράμα/©INTIMENEWS/ΓτΠ ANDREA BONETTI

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον Αλβανό ομόλογό του Έντι Ράμα στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής χωρών Κεντρικής, Ανατολικής Ευρώπης και Κίνας

Σχεδόν μία ώρα διήρκησε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής χωρών Κεντρικής, Ανατολικής Ευρώπης και Κίνας, που πραγματοποείται στο Ντουμπρόβνικ.

Αυτήν τη στιγμή ο κ. Τσίπρας συμμετέχει στις εργασίες της Ολομέλειας της Συνόδου, που είναι γνωστή ως «Πρωτοβουλία 16+1», οι οποίες θα ολοκληρωθούν με την επίσημη τελετή ένταξης της Ελλάδας.

Η χώρα μας αποτελεί από σήμερα το 18ο μέλος της Πρωτοβουλίας, που μετονομάζεται σε «Πρωτοβουλία 17+1».

Σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της «Πρωτοβουλίας 16+1», που διεξάγονται στην Κροατία, ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε: «Ξεπερνάμε προκλήσεις και προβλήματα στα Βαλκάνια με την συνεργασία με την Βόρεια Μακεδονία».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική
Ανήσυχες μέρες του Αυγούστου στην οικονομική πολιτική

Συνήθως τον Αύγουστο οι περισσότεροι Έλληνες, περιλαμβανομένων των εξειδικευμένων επαγγελματιών που είναι σε θέση να σχολιάσουν τις τεχνικές λεπτομέρειες των νομοσχεδίων, κάνουν χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.