Πολιτικη & Οικονομια

Εικόνες: Ο Τσίπρας στο Chinook την ώρα της τουρκικής παρενόχλησης

Ο πρωθυπουργός στις φωτογραφίες εμφανίζεται ψύχραιμος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tsipras-agathonisi
Ο Αλέξης Τσίπρας τραβά φωτογραφίες τη στιγμή της τουρκικής παρενόχλησης /militaire

Φωτογραφίες από το ελικόπτερο Chinook στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός την ώρα της παρενόχλησης από τα τουρκικά μαχητικά F-16 πάνω από το Αγαθονήσι, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα. Σε αυτές φαίνεται ο πρωθυποουργός να τραβά φωτογραφίες. 

Το φωτογραφικό υλικό δημοσίευσε το militaire.gr, το οποίο σημειώνει ότι υπάρχει και σχετικό βίντεο από την πτήση του Chinook πάνω από τους Αρκιούς, αμέσως μετά από την ενημέρωση που είχε ο Αλέξης Τσίπρας από το πλήρωμα του ελικοπτέρου, ότι τα ελληνικά ραντάρ έχουν εντοπίσει τουρκικά μαχητικάαεροσκάφη να πετούν προς το μέρος τους. 

Ο πρωθυπουργός στις φωτογραφίες, τις οποίες τράβηξε ο προσωπικός του φωτογράφος Αντρέα Μποτέλι, εμφανίζεται ψύχραιμος και όπως λένε οι πληροφορίες ήταν και «ανυπάκουος» στην σύσταση των χειριστών που του ζήτησαν να καθίσει και να δεθεί.

tsipras-agathonisi2

tsipras-agathonisi1
Εικόνα μέσα από το ελικόπτερο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι

Σημειώνεται ότι το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών επέδωσε την Τρίτη στον Τούρκο πρέβση, αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας για τις παρενοχλήσεις που υπέστη το ελικόπτερο του πρωθυπουργού από τουρκικά αεροσκάφη.

Από την πλευρά της η Άγκυρα είχε διαψεύσει ότι τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη παρενόχλησαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο Αλέξης Τσίπρας στο ταξίδι του προς το Αγαθονήσι, ενώ ο τουρκικός Τύπος συνεχίζοντας τις προκλήσεις ανέφερε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός πήγε σε «τουρκικό νησί»

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τις εκδηλώσεις στον Κήπο της Προεδρίας: Nιώσαμε για άλλη μια φορά περήφανοι για τη Δημοκρατία μας

H ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας για τις χθεσινές εκδηλώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.