Πολιτικη & Οικονομια

Μύλος στη Βουλή με τη Μεγαλοοικονόμου και τα περί ανταλλαγμάτων: Δοσίλογοι! (video)

«Ο Λεβέντης διόρισε τον γιο του Αντιπρόεδρο της Βουλής»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου που εξελέγη με την Ένωση Κεντρώων αλλά πλέον στηρίζει την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του κοινοβουλειτκού εκπροσώπου της Ένωσης Κεντρώων Μάριου Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η κα Μεγαλοοικονόμου τοποθετήθηκε για τα περί ανταλλαγμάτων, λέγοντας: «Έφυγα από το κόμμα όχι γιατί ζήτησα καρέκλα. Ο Λεβέντης έκανε βουλευτή τον γιο του (σ.σ. Μάριο Γεωργιάδη) και μετά αντιπρόεδρο της Βουλής, του είπα να μην το κάνει. Τον έκανε στα δύο χρόνια. Αν ήταν 10, τί θα τον έκανε; Αυτοκράτορα;

»Δεν ζήτησα καρέκλα, εμένα ο πατέρας μου πολέμησε στην Αλβανία και στο Ελ Αλαμέιν. Και όταν πέθανε του ζήτησαν πίσω την άδεια από το περίπτερο που δεν πήρε ποτέ.

»Προσπαθώ με τα τέρατα να τα βγάλω πέρα, είμαι στο λάκκο με τα φίδια. Αισθάνομαι απογοητευμένη... Η ΝΔ έχει στους κόλπους της βουλευτές σεξιστές όπως ο Γιακουμάτος και ο Οικονόμου... Ήταν θράσος της Γεννηματά να ονομάσει τον Τσίπρα “νεοκομμουνιστή”. Απορώ πως το δέχθηκε το ΚΚΕ. Ξεφτιλίσατε το ΚΚΕ που πολέμησε στην εθνική αντίσταση ενώ εσείς όλοι οι δεξιοί φοράγατε κουκούλες... δοσίλογοι!

»Ντρέπομαι για την Ελληνική Βουλή. Ήμουν η μόνη βουλευτής που έμεινε 6 μήνες ανεξάρτητη και επέλεξα να πάω στους ηττημένους και καθαρούς. Υπέστην τόσο μπούλινγκ... και από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν βγήκε να με υποστηρίξει κανείς. 

»Ντρέπομαι που είμαι βουλευτής... Και με κατηγορούν αυτοί που θέλουν να κληρονομήσουν τις έδρες στα παιδιά τους».

Όσα είπε η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου προκάλεσαν την αντίδραση του Μάριου Γεωργιάδη από την Ένωση Κεντρώων ο οποίος ζήτησε και πήρε τον λόγο επί προσωπικού. «Μόνοι σας ευτελίζετε το Κοινοβούλιο. Είναι βολική καρέκλα και δεν θέλει να την αφήσει».