Πολιτικη & Οικονομια

Πάνος Καμμένος: «Μια μπίζνα όλη η ιστορία των Σκοπίων» (video)

Η πρόταση Τσίπρα να μπει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ και το σχέδιο για τη διάλυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος
Πάνος Καμμένος/©INTIME/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Σε νέες σοβαρές καταγγελίες, αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών και το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ, προχώρησε ο Πάνος Καμμένος.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανέφερε: «Ο κ. Κοτζιάς λαμβάνει εντολές. Δεν ξέρω αν πήρε λεφτά, αλλά παρέδωσε τις βίζες του Υπουργείου Εξωτερικών σε εταιρεία που καταλήγει σε off shore του Σόρος». Και πρόσθεσε με νόημα: «Όλη η ιστορία των Σκοπίων είναι μια μπίζνα». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, «άτομα που έχουν σχέση με τη διαπλοκή φαίνεται να έχουν σχέση με τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αν χτυπάς έναν εφοπλιστή και τελικά ο νικητής είναι ο εφοπλιστής, νομίζω ότι φαίνεται πως μας πιάσανε κορόιδα».

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η στάση του Ζόραν Ζάεφ είναι προκλητική, καθώς από την πρώτη στιγμή αγνοεί τη Συμφωνία και κάνει επανειλημμένες αναφορές, χρησιμοποιώντας την ονομασία «Μακεδονία» για τη χώρα του.

«Ο Τσίπρας έστησε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ»

Αναφερόμενος στις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό αποκάλυψε ότι ο Τσίπρας τού ζήτησε να μη φύγει από την κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, με αντάλλαγμα να συμπεριληφθεί ο ίδιος και όσα από τα στελέχη του επιθυμούσε στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντησή του ήταν αρνητική, καθώς επέλεξε -όπως είπε- να υπερασπιστεί το συμφέρον της πατρίδας του.

«Έστησε τη διάλυση της ΚΟ των ΑΝΕΛ, ψυχρανθήκαμε όταν κατάλαβα ότι θέλει τους βουλευτές μου» εξήγησε ο κ. Καμμένος.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, εκτίμησε ότι η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατάφερε δύο σημαντικά πράγματα στην Ελλάδα: α) να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια και β) να πετύχει την εθνική συμφιλίωση μεταξύ Δεξιάς και Αριστεράς.

Ωστόσο, όπως είπε, μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών «η χώρα γύρισε δυστυχώς πίσω στην εποχή του εμφυλίου πολέμου».

Παράλληλα, επανέλαβε τις καταγγελίες για μεθοδεύσεις, προκειμένου να διαλυθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.

«Δημοσιογράφος μου είπε ότι ''σας την έχουν στημένη''. Μου είπε ότι ''ο Βούτσης ήρθε πριν από λίγο και μου είπε ότι θα αρχίσει να εφαρμόζει την διάταξη για τους πέντε''. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Βούτσης να μην είναι μέσα στο κόλπο. Αν ο Τσίπρας υπουργοποιήσει τον Κουίκ είναι στο σχέδιο Βούτση. Αν ο Κουίκ που τον έκανα υπουργό, πάρει την έδρα, μετά ας δολοφονήσει τους ΑΝΕΛ» τόνισε.

Αποστασία

Για τα στελέχη των ΑΝΕΛ που έφυγαν από την παράταξη, όπως η κ. Κουντουρά και ο κ. Κόκκαλης, υποστήριξε ότι πρόκειται για ξεκάθαρη αποστασία, καθώς «αντάλλαξαν τις θέσεις τους με κυβερνητικές καρέκλες».

«Εγώ δεν θα πάρω τηλέφωνο κανέναν από τους βουλευτές που μου έφυγαν. Ο Λαζαρίδης θα μπορούσε να γυρίσει πίσω μόνος του, μιλάω και με τον Γιώργο Βουλγαράκη» εξήγησε.

Δήλωσε, ακόμη, ότι αν προχωρήσει η αποστασία και φανεί ότι ο πρωθυπουργός έχει συμμετοχή σε αυτήν, οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και «θα οδηγηθούμε σε εκλογές πριν από την 25η Μαρτίου».

Ο Π. Καμμένος για την συμφωνία των Πρεσπών – ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ – 28/01/2019

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.